Ευχαριστήρια επιστολή με πολλές... αιχμές απο τον Βασίλη Καμπίτση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012 21:34

Ευχαριστήρια επιστολή με πολλές... αιχμές απο τον Βασίλη Καμπίτση

Με την παρούσα θα επιθυμούσα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου , στο πρόσωπο του Μεγαλοδημοσιογράφου Σπύρου Αλεβιζόπουλου γιά τα μαθήματα δεοντολογίας ήθους και ορθής συμπεριφοράς αναφορικώς με τους πολιτιακούς θεσμούς , που εδώ και αρκετό καιρό προσπαθεί να με διδάξει.

Είναι αλήθεια ότι όλοι εμείς που πιστεύουμε και υπηρετούμε χρόνια τώρα τις αρχές της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας , την ελευθερία του λόγου και της σκέψης , διακατεχόμεθα από κακόβουλες επιθετικές τάσεις απέναντι στις άλλες πολιτικές παρατάξεις.

Η διαστροφή μας αυτή , ίσως να προέρχεται από την έλειψη πολιτικής κουλτούρας , αλλά και πιθανώς από το γεγονός ότι δεν διαθέτουμε ελιτίστικο ( sik ) πολιτικό λόγο.
Επίσης με εξέπληξε θετικά το γεγονός ότι ο εν λόγω έγκριτος Μεγαλοδημοσιογράφος, υπερέβει τα εσκαμμένα , κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο πρόσωπό μου , πρός τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , απευθύνοντας σχετικό ερώτημα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Τέρενς Κουϊκ (Είναι η τρίτη φορά που κάνει ).
Αναγνωρίζοντας τέλος την καλοπροαίρετη κριτική που μου ασκεί εδώ και καιρό , με υποχρεώνει να αναλάβω πρωτοβουλία και να τον προτείνω στα όργανα του κόμματός μου ( είναι προφανές το τεράστιο ενδιαφέρον του για την καλή πορεία του κόμματος ) προκειμένου να δώσει σειρά θεματικών διαλέξεων με θέματα όπως π.χ '' Η Δημοκρατία κατά Αλεβιζόπουλον '' η ''Μέθοδοι επιβολής της Δημοκρατίας , βασισμένες σε πρακτικές των ιδρυμάτων ΣΤΑΖΙ και KGB.

Γειά σου φίλε και πάλι ευχαριστώ
Βασίλης Καμπίτσης.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250