Σε εγρήγορση το Σαββατοκύριακο η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 09:05

Σε εγρήγορση το Σαββατοκύριακο η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της εξελισσόμενης κατάστασης με τον κορονοϊό, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου έχει θέσει σε επιφυλακή και εγρήγορση, καθ΄ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, τη διοίκηση σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα.

Ο συντονισμός των ενεργειών μεταξύ της έδρας της Περιφέρειας και των άλλων νησιών του Ιονίου πραγματοποιείται μέσα από συνεχείς επικοινωνίες και συσκέψεις με βιντεοκλήσεις και skype.

Προτεραιότητα αποτελεί η κατα τον καλύτερο δυνατό τρόπο λειτουργία της Περιφέρειας και εξυπηρέτηση των πολιτών ενω θα παραμείνουν οι περισσότερες Υπηρεσίες κλειστές για το κοινό. Ανακοινώσεις για αυτό τον τρόπο λειτουργίας θα γίνουν άμεσα γνωστές.

Αναζητούνται, επίσης, τρόποι συνεργασίας με τις εθελοντικές οργανώσεις για να εξυπηρετηθούν οι πολίτες οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να παραμείνουν στο σπιτι και δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των προμηθειών τους.

Μόνο με ψυχραιμία και επαγρύπνηση, όπως επισημαίνει η Περιφερειάρχης θα είμαστε χρήσιμοι και θα συμβάλλουμε στον περιορισμό της διάδοσης της νόσου, της προστασίας των ευπαθών ομάδων και του προσωπικού μας.


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ