Παραίτηση Ελπίδας Κατσαϊτη από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2012 09:32

Παραίτηση Ελπίδας Κατσαϊτη από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ

Με επιστολή που απέστειλε η κ. Ελπίδα Κατσαϊτη κάνει γνωστή την παραίτησή της από το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. 

«Κύριοι

Με την επιστολή μου αυτή θέλω να σας δώσω την παραίτησή μου από το Δ.Σ.της ΔΕΥΑΚ.

 Η παραίτησή μου αυτή έρχεται σαν συνέχεια της παραίτησής μου στην Διαδημοτική, όταν ο κ. Μιχαλάτος με καταψήφισε, Ηταν αναφαίρετο δικαίωμά του να ψηφίσει και να επιλέξει αυτό που ήθελε, για μένα όμως η επι-λογή του ήταν άκρως προσβλητική.

Ο κ. Μιχαλάτος έχει οξύνεια πνεύματος, για αυτό είναι ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, άρα η απόφασή του να με καταψηφίσει ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ, ΗΤΑΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ, κατά την άποψή μου ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ, πολύ περισσότερο δε, όταν ήταν ένα από τα ελάχιστα συμβούλια της Διαδημοτικής που παρέστη.

Επίσης θέματα σαν αυτό του βιολογικού της Λειβαθούς, αρχικού ποσού 20.000.000 που μετά έγιναν 12.500.000, και που δεν κατάλαβα τι ακριβώς μου έλεγε από το τηλ που με πήρε στις 28/2/2012 υπάλληλος της ΔΕΥΑΚ, εκτιμώ ότι πρέπει να συζητούνται στο τραπέζι του συμβουλίου και όχι από το τηλέφωνο. Φυσικά δεν το δέχτηκα. Ακόμη και αν ήταν κάτι καλό, μόνο που ακουγόντουσαν αυτά τα ποσά τηλεφωνικώς, νομίζω ότι ο καθένας θα ήταν αρνητικός και μάλιστα όταν μετά 1 βδομάδα ήταν προγραμματισμένο τακτικό συμβούλιο ΔΕΥΑΚ.

Με αυτά τα δεδομένα εγώ δεν μπορώ και δεν επιθυμώ να έχω <<συνεργασία>> τέτοιου είδους, με τον κ. Μιχαλάτο, Πρόεδρο Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Η άποψή μου για την συνεργασία και λειτουργία κάθε συλλογικού οργάνου, είναι τελείως αντίθετη με την πρακτική αυτή.

Θεωρώ λοιπόν ότι είναι προτιμότερο να αποχωρήσω από το συμβούλιο και να τον αφήσω, να επιλέξει νέο <<συνεργάτη>> , ώστε να μπορεί, να κάνει πιο εύκολα, και χωρίς αντιρρήσεις τις δουλειές του».

                                                                                         ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΤΣΑΪΤΗ