Ευχαριστήριο απο τον πρόεδρο της ΤΚ Αγίας Ευφημίας Παναγή Ζαφειράτο για την αντιμετώπιση του πλημμυρικού φαινομένου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 09:58

Ευχαριστήριο απο τον πρόεδρο της ΤΚ Αγίας Ευφημίας Παναγή Ζαφειράτο για την αντιμετώπιση του πλημμυρικού φαινομένου

 

Ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Ευφημίας θέλω να εκφράσω δημοσίως τις ειλικρινείς ευχαριστίες, τόσο τις δικές μου όσο και εκ μέρους του Συμβουλίου της Κοινότητας σε όσους βοήθησαν στην αντιμετώπιση του πρόσφατου πλημμυρικού φαινομένου που έπληξε την περιοχή, όπως και στην μετέπειτα καθαριότητα της πόλεως.

Από καρδιάς λοιπόν ευχαριστούμε τα παιδιά της Εθελοντικής Ομάδας Πυλάρου, τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμης, και Αστυνομικού Τμήματος Σάμης που ενήργησαν άψογα, άμεσα και με αποτελεσματικότητα προκειμένου να διαφυλάξουν ανθρώπινες ζωές και στη συνέχεια για την αποφυγή καταστροφών στις κατοικίες και τις περιουσίες των δημοτών.

Στη συνέχεια ευχαριστούμε το κ. Δήμαρχο Σάμης που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα μας, την τοπική Αντιδήμαρχο Πυλάρου, το προσωπικό του Δήμου και τους ιδιώτες χειριστές μηχανημάτων που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους να τιθασεύσουν την καταστροφική μανία της φύσης.

Τις Εθελοντικές Ομάδες Ελειού Πρόνων, Ερύσου και Λειβαθούς που έδωσαν το παρόν βοηθώντας καθοριστικά στο δύσκολο έργο καθαρισμού της πόλεως, καθώς και το Δήμο Αργοστολίου για την διάθεση οχήματος καθαρισμού.

Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Σταύρο Τραυλό Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας για την παρουσία του και την αμέριστη βοήθεια σε μηχανήματα και προσωπικό καθώς επίσης τον Βουλευτή Κεφαλληνίας κ. Παναγή Καππάτο για την παρουσία του και το ενδιαφέρον του για εξεύρεση λύσης αντιμετώπισης των πλημμυρών.

Τέλος ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ αξίζει στους κατοίκους που παράτησαν τις δουλειές τους και βοήθησαν με ότι μέσο διέθετε ο καθένας να σωθούν οι περιουσίες των ανθρώπων που κινδύνευαν να πλημμυρίσουν.

Ελπίζω άμεσα οι αρμόδιοι φορείς, Δήμος, Περιφέρεια κ.λ.π. να ενδιαφερθούν να κατασκευαστεί το περίφημο αντιπλημμυρικό έργο Αγίας Ευφημίας που τόσα χρόνια παραμένει στις υποσχέσεις.

Για την Τοπική Κοινότητα

O Πρόεδρος

ΠΑΝΑΓΗΣ ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΣ

 


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250