Μικέλης Μαφρέδας: Δήμος Αργοστολίου: Ένα δείγμα από τις ομορφιές που παρέδωσε η διοίκηση Παρίση

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2019 14:01

Μικέλης Μαφρέδας: Δήμος Αργοστολίου: Ένα δείγμα από τις ομορφιές που παρέδωσε η διοίκηση Παρίση

Πριν λίγες ημέρες ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος και οι συνεργάτες του έπιασαν δουλειά. Ξεκίνησε η προσπάθεια ανασυγκρότησης των περιοχών μας μετά την σχεδόν εννιάχρονη εγκατάλειψη από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Πρωτοφανής και ακατανόητη απαξίωση της κτηριακής Δημοτικής περιουσίας. Λες και ήταν περιουσία του πατέρα τους που δεν τους την είχε μοιράσει δίκαια. Δημοτικά κτίρια αφέθηκαν στην τύχη τους. Αδιαφορία για τον μηχανολογικό εξοπλισμό, φορτηγά και μηχανήματα εγκαταλελειμμένα, χαλασμένα εδώ και εκεί, ενώ μπορούσαν να επισκευασθούν. Τα χωριά της περιφέρειας απαξιωμένα.

Ενώ όποιος στο Αργοστόλι επισκεφθεί τα Λυκιαρδοπουλάτα νομίζει ότι πέρασε τροπικός τυφώνας και δεν άφησε τίποτα όρθιο. Αυτά είναι ένα μικρό δείγμα από τις ομορφιές που παρέδωσε η διοίκηση Παρίση.

Σιγά σιγά όλα θα τακτοποιηθούν και θα νοικοκυρευτούν. Σύμμαχοι της διοίκησης Μιχαλάτου θα είναι οι πολίτες του Δήμου μας, που προσδοκούν να βελτιωθεί η καθημερινότητα τους. Ενώ τα θέματα που έρχονται προς συζήτηση στις επιτροπές  και στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα είναι τόσο τεκμηριωμένα ώστε είμαι σίγουρος ότι θα ψηφίζουν και Δημοτικοί σύμβουλοι άλλων παρατάξεων που και αυτοί θέλουν να βελτιωθεί η καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Μικέλης Μαφρέδας

Πρόεδρος Κοινότητας Σπαρτιών

Δήμου Αργοστολίου

mikelis




00 inkefalonia general ad 300X250