Δήμος Κεφαλονιάς: Απάντηση στις «Κασσάνδρες»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2012 16:35

 Δήμος Κεφαλονιάς: Απάντηση στις «Κασσάνδρες»

Σε ότι αφορά ψευδή δημοσιεύματα περί τάχα μη υλοποίησης ή μεγάλης καθυστέρησης σχετικά με το δρομολογημένο έργο της αντικατάστασης των αμιαντοσωλήνων στο Αργοστόλι, δηλώνουμε απλά, ρητά και κατηγορηματικά ότι ουδέν πρόβλημα υπάρχει και ότι εντός του μηνός ξεκινάει το συγκεκριμένο έργο, που θα συμβάλλει στο εκσυγχρονισμό του δικτύου.

Καλούμε λοιπόν την "κυρία με τα κίτρινα" να έχει έτοιμη την φωτογραφική της μηχανή προκειμένου να αποθανατίσει την έναρξη των εργασιών κόντρα στην ρητορική της μιζέριας που συνεχώς προκρίνει στο "κίτρινο" site της.

Σε ό,τι αφορά τις «Κασσάνδρες» που για ακόμη μία φορά ποντάρουν στην καταστροφή για να επιπλεύσουν, δηλώνουμε πως θα γελοιοποιηθούν ξανά όπως έχουν συνηθίσει.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι όσο συνεχίζεται αυτή η λυσσαλέα εκστρατεία παραπληροφόρησης από την εκπρόσωπο της "κίτρινης δημοσιογραφίας", τόσο εμείς δεν θα κουραζόμαστε να την "ξεσκεπάζουμε" ενώπιον της κοινής γνώμης του νησιού μας.

Στο τέλος αυτή της πορείας, νικητής θα είναι η δημοτική αρχή η οποία παλεύει και δημιουργεί, ενώ στα τάρταρα απαξιωμένη και στην δίνη της μοναξιάς της, θα βρίσκεται η συγκεκριμένη εμπειρική δημοσιογράφος και όσοι συμπορεύονται μαζί της σε αυτή την πρωτοφανή κατρακύλα παραπληροφόρησης της κεφαλονίτικης κοινωνίας

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ