Συνάντηση εργασίας δημάρχου με τον Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μ. Αγγελάκα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012 21:06

Συνάντηση εργασίας δημάρχου με τον Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μ. Αγγελάκα

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχιακό Μέγαρο, μεταξύ του δημάρχου Κεφαλλονιάς Αλέξανδρου Παρίση και του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων Μανώλη Αγγελάκα.


Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Αργοστολίου Σάββας Σαββαόγλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Ανουσάκης, η γ.γ. του Δήμου Κυριακή Νικολαΐδου και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με θέματα του Δήμου που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, όπως για παράδειγμα η μετατροπή της Διαδημοτικής Επιχείρησης σε Α.Ε.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα πάρα πολύ καλό κλίμα, ενώ ο γ.γ. της Αποκεντρωμένης επεσήμανε σε όλους τους τόνους ότι "ήλθα στην Κεφαλλονιά για να δώσω λύσεις στα προβλήματα".
Τόσο ο δήμαρχος Κεφαλλονιάς, όσο και ο γ.γ. της Αποκεντρωμένης συμφώνησαν σε μια κοινή πορεία προκειμένου να λυθούν όλα τα ζητήματα, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για το άμεσο προσεχές μέλλον.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ




00 inkefalonia general ad 300X250