Ο Κώστας Βαλιάνος υποψήφιος με τον Διονύση Αραβαντινό στο Ληξούρι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019 13:30

Ο Κώστας Βαλιάνος υποψήφιος με τον Διονύση Αραβαντινό στο Ληξούρι

Ανακοίνωση υποψηφιότητας με την παράταξη Ληξούρι - Παλική - Δράση - Προοπτική 

Σε δύο μήνες περίπου καλείται ο κάθε πολίτης της Παλικής να συνεισφέρει στην πολιτική σκηνή του τόπου μας, είτε παίρνοντας ενεργά μέρος στο δημοτικό συμβούλιο, είτε ψηφίζοντας τους τοπικούς δημοτικούς συμβούλους και δημάρχους.

Στις επερχόμενες εκλογές θα συμμετάσχω ενεργά στο πολιτικό σκηνικό του Ληξουρίου, για πρώτη φορά, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΛΗΞΟΥΡΙ – ΠΑΛΙΚΗ – ΔΡΑΣΗ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» του κ. Διονύση Αραβαντινού .

Όταν μου έγινε η πρόταση, δέχτηκα ύστερα από ώριμη σκέψη, να πάρω μέρος σε αυτήν την προσπάθεια, διότι θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να συνεισφέρω, ώστε ο δήμος μας, να αποκτήσει το επίπεδο που του αρμόζει και να πάψει να βρίσκεται στο χώρο της εγκατάλειψης, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισα να ενταχθώ στην παράταξη του κ. Αραβαντινού. Τόσα χρόνια ως δημοτικός και νομαρχιακός σύμβουλος έχει αποδείξει τον αγώνα του για το Ληξούρι και την Παλική γενικότερα και σε συνδυασμό με τον δυναμικό του λόγο και χαρακτήρα θα συνεχίσει το έργο του και ως δήμαρχος. Βέβαια στο στόχο αυτό θα βοηθήσουν και οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που συμμετέχουν στον συνδυασμό αυτό.

Λίγα λόγια για μένα.

Γεννήθηκα το 1982. Μεγάλωσα στο Ληξούρι και τελείωσα το Γενικό Λύκειο Ληξουρίου. Είμαι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών, στο τμήμα Μαθηματικών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με τίτλο « Μεταπτυχιακές Σπουδές στα Μαθηματικά» στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Κατά την διάρκεια των σπουδών μου εργαζόμουν σε διάφορες τοπικές επιχειρήσεις και τα τελευταία χρόνια παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα . Μιλάω Αγγικά και είμαι άγαμος.

Με εκτίμηση

Βαλιάνος Κώστας.