Διονύσης Αραβαντινός: «Στόχος να μας εμπιστευτεί ξανά ο πολίτης»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 10:32

Διονύσης Αραβαντινός: «Στόχος να μας εμπιστευτεί ξανά ο πολίτης»

Συνέντευξη στον Inkefalonia 103,9 από τον υποψήφιο Δήμαρχο Ληξουρίου 

Συνέντευξη στον Inkefalonia 103,9 και την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, παραχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου, Διονύσης Αραβαντινός. Ο κ. Αραβαντινός, κατά την διάρκεια της συνέντευξης ανακοίνωσε και το όνομα της παράταξής του, λέγοντας πως θα ονομάζεται «Ληξούρι – Παλική, Δράση – Προοπτική»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου, αναφέρθηκε στα βήματα προς τα πίσω που έκανε η περιοχή της Παλικής επί Καλλικράτη, στην ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής, που δεν κατάφερε να «ακούσει» τις ανάγκες των πολιτών στα ζητήματα της καθημερινότητας, της καθαριότητας, της αξιοποίησης των δημοτικών ακινήτων. «Έμαθα να ακούω και γνωρίζω πως ο πολίτης σε θέλει κοντά του» ήταν τα λόγια το, στέλνοντας και ένα μήνυμα προς την Δημοτική Αρχή που τα εννέα αυτά χρόνια δεν ήταν τόσο κοντά στις ανάγκες και την καθημερινότητα των πολιτών . «Στόχος να μας εμπιστευτεί ξανά ο πολίτης»  ήταν τα λόγια του 

Ο κ. Αραβαντινός ανέπτυξε και τις προοπτικές που έχει το Ληξούρι και η Παλική, που πλέον αποτελεί αυτόνομο δήμο.

Στην συνέντευξή, του ανάφερε ότι το «εμείς» θα πρέπει να είναι αυτό που θα βοηθήσει στο να γίνουν βήματα μπροστά. Δήλωσε έτοιμος να «ακούσει» όλα τα ζητήματα των πολιτών, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως ο δημοτικός συνδυασμός του που θα διεκδικήσει τον Δήμο Ληξουρίου, δεν θα έχει κάποιο κομματικό μανδύα. 

Παρακάτω ολόκληρη η συνέντευξή του 




00 inkefalonia general ad 300X250