ΑΝΑΣΑ: Τα fake news της υποψήφιας του κ. Μητσοτάκη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 09:49

ΑΝΑΣΑ: Τα fake news της υποψήφιας του κ. Μητσοτάκη

Ανακοίνωση απο την παράταξη του Θεόδωρου Γαλιατσάτου 

Με έκπληξη παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες τις προσπάθειες της υποψήφιας του κ. Μητσοτάκη, να προωθήσει, με γενικότητες και “αγιογραφίες”, την αποδοχή της από τον λαό των Ιονίων νήσων. Θα προκαλούσε θυμηδία η όλη προσπάθεια, με δεδομένη την αποδεδειγμένη αντίδραση μεγάλης μερίδας πολιτών ακόμη και από τον δικό της κομματικό χώρο, αν η κα. Κράτσα για τον σκοπό αυτό δεν είχε επιστρατεύσει μερίδα “προθύμων” αναπαραγωγής fake news. 

Και εξηγούμαστε: Μερίδα ΜΜΕ και στα Ιόνια νησιά, αναπαραγάγουν δήθεν δημοσκόπηση που φέρει την κα. Κράτσα να επικρατεί όλων των υπολοίπων συνυποψηφίων της. Με προφανές ερώτημα πως δημοσιεύουν την είδηση όταν παράλληλα δεν δημοσιεύουν τα ευρήματα και την ταυτότητα της δημοσκόπησης, την οποία επικαλούνται, απευθυνόμαστε στην ίδια την κα. Κράτσα και ρωτάμε:

Με αυτό τον τρόπο, τη διασπορά fake news, θεωρεί ότι θα παράγει πολιτικό πολιτισμό, όπως διατείνεται; Και συνάμα την προκαλούμε: Δώστε στη δημοσιότητα τώρα τη δημοσκόπηση, την ταυτότητα του εντολέα αυτής, τα ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά και το σύνολο των ερωτήσεων. Αναμένουμε και θα επανέλθουμε.

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250