ΑΝΑΣΑ: Η αυτοαποκάλυψη της υποψήφιας του Κυριάκου Μητσοτάκη...

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 15:32

ΑΝΑΣΑ: Η αυτοαποκάλυψη της υποψήφιας του Κυριάκου Μητσοτάκη...

Ανακοίνωση απο την Περιφερειακή παράταξη 

Αυτοαποκαλύπτεται η υποψήφια του Κ. Μητσοτάκη για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων κ. Κράτσα-Τσαγκαροπούλου με δήλωση της που διένειμε στα τοπικά ΜΜΕ ,προς υποστήριξη του «Δημοσιογράφου».

Αυτοαποκαλύπτεται γιατί έδειξε ότι δεν την ενδιαφέρει η αλήθεια, τι πραγματικά έγινε στην έκθεση της Βιέννης , ει μη μόνον η δημιουργία εντυπώσεων σε βάρος της Περιφερειακής Αρχής.
Αυτοαποκαλύπτεται γιατί με την ενέργεια της αυτή κατέδειξε την ευθυγράμμιση της με ο,τι πιο κίτρινο και ψευδεπίγραφο υπάρχει στις τηλεοπτικές συχνότητες του Ιονίου.

Ευχαριστούμε εν τέλει την υποψήφια του Κ. Μητσοτάκη γιατί μας απαλλάσσει από τον κόπο να αποκαλύψουμε εμείς ποια είναι και τι εκπροσωπεί κάτω από το δήθεν ευρωπαϊκό της προφίλ. Το πράττει μόνη της και αυτοαποκαλύπτεται με εξαιρετική επιτυχία!

Όσο για τα λεγόμενα της για την τουριστική πολιτική που ακολουθεί η ΠΙΝ και τα αποτελέσματα της, αν δεν της αρκούν τα επίσημα στοιχεία διακίνησης επισκεπτών τα τελευταία τέσσερα χρόνια με τα συνεχή ρεκόρ επισκεψιμότητας στα νησιά μας , αν δεν της αρκούν οι ανακοινώσεις του υπουργείου Τουρισμού για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ΠΙΝ στο τουριστικό γίγνεσθαι της χώρας, αν δεν της αρκούν τα στοιχεία για την συνεχή αύξηση των επενδύσεων στον τουρισμό του Ιονίου και την αντίστοιχη αύξηση των θέσεων εργασίας, αν όλα αυτά δεν της αρκούν, ας ζητήσει τουλάχιστον να ενημερωθεί υπεύθυνα από την ίδια την ΠΙΝ για να μην εκτίθεται ανεπανόρθωτα.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων έχει όραμα και στρατηγική που υλοποιείται στην πράξη σε συνεργασία με τους φορείς του τουρισμού και οδηγεί την οικονομία του τόπου και την ζωή των πολιτών σε καλύτερες μέρες