Παρεμβάσεις Αραβαντινού – Μινέτου για την κατανομή 1 εκ.ευρώ για αποκατάσταση οδικού δικτύου χωρίς να ρωτηθούν οι πρόεδροι των Κοινοτήτων (video)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 03 Νοεμβρίου 2018 22:27

Παρεμβάσεις Αραβαντινού – Μινέτου για την κατανομή 1 εκ.ευρώ για αποκατάσταση οδικού δικτύου χωρίς να ρωτηθούν οι πρόεδροι των Κοινοτήτων (video)

Εντάσεις και ... ενστάσεις απο την αντιπολίτευση για την κατανομή  των χρημάτων για παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο

 Πολλές εντάσεις πυροδότησε το θέμα Νο 17 της ημερήσιας διάταξης του Δημοτκού Συμβουλίου Έγκριση μελέτης και καθορισμός τρόπου ανάθεσης του έργου με τίτλο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ»

Η όλη κουβέντα που προκάλεσε και την «έκρηξη» των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης είχε να κάνει με την κατανομή του ενός εκατομμυρίου ευρώ για παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο .

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης Διονύσης Αραβαντινός και Διονύσης Μινέτος εγκάλεσαν την δημοτική Αρχή, πως έριξαν όλο το ποσό σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο Μαϊστράτο, χωρίς να ρωτήσουν τους προέδρους των τοπικών Κοινοτήτων για τις ανάγκες των υπόλοιπων περιοχών της Κεφαλονιάς.

«Όταν δεν θέλετε την συζήτηση με τους εκλεγμένους εκπροσώπους των δημοτικών κοινοτήτων, ουσιαστικά ακυρώνεται την δημοκρατία και την αυτοδιοίκηση. Θα έπρεπε να ζητηθεί η γνώμη τους. Η πλάστιγγα πάλι γέρνει και πάλι υπέρ του Αργοστολίου, την ίδια ώρα που ξ κατάσταση στην Παλική παραμένει τραγική. Πρέπει να δούμε ξανά αυτή την μελέτη, να την εξετάσουμε και να μπει σε μία λογική δικαιοσύνης» ήταν τα λόγια του Διονύση Αραβαντινού για το θέμα.

Ο Διονύσης Μινέτος επεσήμανε πως: «Ο κ. Παρίσης φαίνεται πως έχει αποδεχθεί ότι θα σπάσει ο Δήμος και ετοιμάζεται για Δήμαρχος Κρανιάς. Και έχει επικεντρωθεί στο Αργοστόλι. Και αν είχε όντως επικεντρωθεί καλά θα ήταν, όμως εγώ βλέπω πως το 50% των χρημάτων φαίνεται να πηγαίνει μόνο σε συγκεκριμένο σημείο στο Μαϊστράτο".  

Παρακάτω το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=l92slGCGTbI




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ