Ο Σπύρος Σαμούρης για το κλείσιμο του Πλατύ και την συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής: «Ήθελαν να αποπροσανατολίσουν και να υποβαθμίσουν το ζήτημα»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2018 12:51

Ο Σπύρος Σαμούρης για το κλείσιμο του Πλατύ και την συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής: «Ήθελαν να αποπροσανατολίσουν και να υποβαθμίσουν το ζήτημα»

Συνέντευξη στον Inkefalonia Radio 89,2 

O δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης Σπύρος Σαμούρης, μίλησε στην εκπομπή του Inkefalonia 89,2 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, για το κλείσιμο του Πλατύ Γιαλού από το ΣΔΟΕ λόγω φορολογικών παραβάσεων και τα όσα συνέβησαν στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο για το συγκεκριμένο ζήτημα. 

Ο κ. Σαμούρης, μίλησε για την «απαράδεκτη» στάση της Δημοτικής Αρχής πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. «Δεν μπορεί να βλέπεις τον Πλατύ να λειτουργεί από τις 15 Ιουλίου και μετά, δεν μπορεί να τον βλέπεις να κλείνει από το ΣΔΟΕ  και να μην έχεις εύλογα ερωτήματα για το τι τελικά συμβαίνει με την συγκεκριμένη δημοτική παραλία.Δεν μπορεί να βλέπεις τον Μύρτο να ανοίγει τον Αυγουστο και να μην έχεις ερωτήματα. Ολη η στάση της δημοτικής Αρχής ήταν απαράδεκτη, όπως απαράδεκτη ήταν και η στάση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου» ήταν τα λόγια του κ. Σαμούρη «Εμείς πήγαμε στο συμβούλιο για να μάθουμε τι πραγματικά συνέβη και φάνηκε από την αρχή πως η Δημοτική Αρχή με την στάση της ήθελε να αποπροσανατολίσει την κουβέντα και να υποβαθμίσει το ζήτημα».

Ο Σπύρος Σαμούρης, αναφέρθηκε επίσης στην απαξίωση που συχνά πυκνά δέχονται από την Δημοτική Αρχή όσοι αυτοδιοικητικοίάσκησαν διοίκηση τα προηγούμενα χρόνια: «Η αυτοδιοίκηση είναι μία συνέχεια, ο ένας συνεχίζει τα έργα του άλλου, δεν μπορεί να έρχεται αυτή η Δημοτική Αρχή και να αναιρεί όλα όσα έκαναν οι προηγούμενοι. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα. Και είναι τυχερή αυτή η Δημοτική Αρχή που έχει Περιφερειάρχη Κεφαλονίτη. Το λέμε και θα το ξαναλέμε αυτό».

Παρακάτω ολόκληρη η συνέντευξη του κ. Σαμούρη




00 inkefalonia general ad 300X250