Θεόφιλος Μιχαλάτος: «Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος τον Μάιο του ‘19»

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018 13:55

Θεόφιλος Μιχαλάτος: «Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος τον Μάιο του ‘19»

Συνέντευξη στον Cosmos96,5

 Στο στούντιο του Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης "Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά", Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Ξεκίνησε με αναφορά στην Δημοτική Αρχή η οποία πλέον έχει διχάσει τον κόσμο και η Κεφαλονιά δεν μπορεί να πάει έτσι μπροστά. Μόνο αν ο κόσμος είναι ενωμένος θα επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

«Αυτή η δημοτική αρχή πρέπει να φύγει . Πρέπει να ενωθούμε όλοι να φύγει αυτή η κάκιστη δημοτική Αρχή» ήταν τα λόγια του κ. Μιχαλάτου και συνέχισε: «Τα «κεφάλια» του Δήμου λείπουν εκτός Κεφαλονιάς και κανείς δεν ασχολείται με τίποτα. Ελάχιστοι είναι αυτοί που παραμένουν στα γραφεία τους και προσπαθούν να κάνουν κάτι. Τα προβλήματα είναι παντού σε όλη την Κεφαλονιά».

Οσον αφορά κάποια δημοσιεύματα περί… συνεργασιών ο κ. Μιχαλάτος είναι κατηγορηματικός: «Στερούνται σοβαρότητας τα δημοσιεύματα που λένε ότι θα διεκδικήσουμε τον δήμο Κεφαλονιάς συνεργαζόμενοι με την παράταξη Παρίση».

Ο κ. Μιχαλάτος κατά την διάρκεια της συνέντευξης επισημοποίησε την υποψηφιότητά του, καθώς δήλωσε ότι «θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Κεφαλονιάς τον Μάιο του 2019».

Το κύριο θέμα ήταν η καταγγελία - από το 2013- ότι ο Δήμος Λειβαθούς καταχράστηκε 4.000.000 ευρώ (υπεξαίρεση κακουργηματικού χαρακτήρα). Η καταγγελία αυτή εστάλη στις εισαγγελικές αρχές με φαξ του οποίου ο αριθμός αντιστοιχούσε στο "ΞΕΝΙΑ" όπου στεγάζονται υπηρεσίες του Δήμου.

Η προανάκριση της υπόθεσης ξεκίνησε το 2017 και η εισαγγελία κάλεσε όλους του δημοτικούς συμβούλους των δημοτικών συμβουλίων Μαγουλά, Φρατζή και Μιχαλάτου. Αφού ελέχθησαν τελικά, δεν υπάρχει τίποτα το επιλήψιμο και διεγράφη και η κατηγορία. Στην Πάτρα μαζί με τον κο Μιχαλάτο θα οδηγηθούν ακόμα 30 περίπου σύμβουλοι για να απαντήσουν στο ερώτημα γιατί ψήφισαν πλασματικούς προϋπολογισμούς - κάτι σύνηθες.

Μάλιστα ο κος Μιχαλάτος εύχεται κάτι τέτοιο να γίνει γρήγορα.

Ακούστε ο,τι είπε ο κος Μιχαλάτος:

 

scanner 20180717 143226scanner 20180717 143253




00 inkefalonia general ad 300X250