Καταδικάζει ο Δήμος την επίθεση στον Βαγιωνίτη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012 23:29

Καταδικάζει ο Δήμος την επίθεση στον Βαγιωνίτη

Η Δημοτική Αρχή καταδικάζει μετά βδελυγμίας την θρασύδειλη, αποκρουστική και πρωτοφανή δολοφονική επίθεση εις βάρος του Αντιδημάρχου Πυλαρέων κ. Γεράσιμου Βαγιωνίτη, όπως και εις βάρος του οργάνου του Λιμενικού Σώματος από ομάδα ξενόφερτων "μπράβων", οι οποίοι ενήργησαν κατά παραγγελία προσώπου το οποίο ισχυρίζεται ότι είχε δικαιώματα επί πλωτής εξέδρας που φυλασσόταν στο λιμάνι της Αγίας Ευφημίας.

Διευκρινίζουμε πως βάσει δικαστικής απόφασης ο Δήμος Κεφαλλονιάς ήταν μεσεγγυούχος ("φύλακας") της επίμαχης πλωτής εξέδρας και ο Αντιδήμαρχος κ. Βαγιωνίτης ήταν στο χώρο ακριβώς για να τοποθετήσει την πλωτή εξέδρα στην προκυμαία για να προφυλαχθεί από τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα που επίκεινται σύμφωνα με τα δελτία της ΕΜΥ.


Αναμένουμε από τις αρχές δίωξης να προβούν άμεσα σε όλες τις επιβεβλημένες ενέργειες, όπως και από την Δικαιοσύνη να ενεργήσει παραδειγματικά.


Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ο Δήμος Κεφαλλονιάς δεν θα αφήσει αυτά τα πρωτοφανή φαινόμενα να περάσουν "επιδερμικά" και εκφράζουμε ταυτόχρονα την αμέριστη συμπαράστασή μας, τόσο στο τραυματισμένο όργανο του Λιμενικού Σώματος, όσο και στον τραυματισμένο Αντιδήμαρχο Κεφαλλονιάς Γεράσιμο Βαγιωνίτη, ο οποίος όντας πατέρας 2 παιδιών με αυταπάρνηση επιχείρησε να προστατεύσει την νομιμότητα.

Από το Γραφείο Τύπου