Μήνυμα Δημάρχου Α. Παρίση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012 15:28

Μήνυμα Δημάρχου Α. Παρίση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, Ενόψει του καθιερωμένου αγιασμού που θα τελεστεί αύριο απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου για μια επιτυχημένη και δημιουργική σχολική χρονιά γεμάτη υγεία και δύναμη.Το πρώτο σχολικό κουδούνι που θα χτυπήσει και πάλι αύριο συνιστά την αφετηρία σε ένα δύσκολο και συνάμα συναρπαστικό δρόμο που καλούνται να διανύσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες του νησιού μας για την κατάκτηση της γνώσης. Ένας δρόμος ο οποίος εύχομαι να είναι στρωμένος με κάθε είδους επιτυχία και επίτευξη στόχων και ονείρων.


Πιστεύω ότι η Παιδεία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για την δημιουργία ενημερωμένων και χρήσιμων πολιτών για την κοινωνία και την ανασύνταξη του κοινωνικού ιστού της χώρας μας .
Στους μαθητές, και τους εκπαιδευτικούς, θέλω να ευχηθώ μία γόνιμη σχολική χρονιά με υγεία , επιμονή και προσήλωση στο στόχο της βέλτιστης εκπαίδευσης και της συγκέντρωσης εφοδίων για την διαμόρφωση των αυριανών συμπολιτών μας .

Στους γονείς εύχομαι οι μεγάλες θυσίες τους τόσο σε χρόνο όσο και σε χρήμα να «πιάσουν τόπο» . Η υπομονή και η επιμονή των γονιών είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα των παιδιών για την σωστή ολοκλήρωση της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσής τους .
Στο πλαίσιο των δικών μας αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων διαβεβαιώνουμε ότι ο Δήμος Κεφαλλονιάς θα είναι δίπλα στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς προκειμένου να εξασφαλίσει το κατάλληλο σχολικό περιβάλλον, παρ'όλες τις δυσχερείς οικονομικές συνθήκες.

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ
.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250