Θόδωρος Γαλιατσάτος: "Νέο φιάσκο με την μαρίνα Αργοστολίου"

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012 17:12

Θόδωρος Γαλιατσάτος: "Νέο φιάσκο με την μαρίνα Αργοστολίου"

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ! Η υπουργός Τουρισμού της τρικομματικής διακυβέρνησης κ. Κεφαλογιάννη στην πρεμούρα της να φανεί αρεστή στην τρόικα και στον κ. Σαμαρά έσπευσε να στείλει την «μαρίνα Αργοστολίου» στο Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ για «αξιοποίηση» μαζί με άλλα 22 λιμάνια και μαρίνες, όπως είναι ήδη γνωστό.

Έτσι τίναξε, στην κυριολεξία, στον αέρα τον διεθνή διαγωνισμό που είχε προωθήσει ο κ. Αλιβιζάτος από τις 4/5/2012 , και ο οποίος έληγε στις 6/9/2012!

Αντί λοιπόν να αναμένουν την εντός ολίγων ημερών ολοκλήρωση του διαγωνισμού, προκάλεσαν νέα εμπλοκή στο πολύπαθο έργο, μόνο και μόνο για να γίνουν αρεστοί στα αφεντικά της τρόικας και στο κερδοσκοπικό κεφάλαιο που υπηρετούν.

Η ΑΝ.Α.Σ.Α κατήγγειλε αυτές τις συμπεριφορές ενώπιον του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Οι πολιτικές δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ συνεχίζουν διαδοχικά και διαχρονικά να εμπαίζουν τους Αργοστολιώτες και τους Κεφαλονίτες στο θέμα της «μαρίνας».

Η ΑΝ.Α.Σ.Α πιστεύει ότι το κεντρικό κράτος πρέπει άμεσα να υλοποιήσει τα απαραίτητα έργα υποδομής, και η αυτοδιοίκηση με τούς εκλεγμένους εκπροσώπους της και τον λαϊκό και κοινωνικό έλεγχο να προχωρήσει στην χρηστή διαχείριση προς όφελος των κατοίκων.

 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝ.Α.Σ.Α, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ




00 inkefalonia general ad 300X250