Δ. Αραβαντινός για τις ανεμογεννήτριες στα Καμιναράτα: Να βρούμε άλλο δρόμο ανάπτυξης (VIDEO)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2016 21:00

Δ. Αραβαντινός για τις ανεμογεννήτριες στα Καμιναράτα: Να βρούμε άλλο δρόμο ανάπτυξης (VIDEO)

Στη διαμαρτυρία των Καμιναράδων ενάντια στην εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στη θέση Μωρού παρευρέθηκε ο δραστήριος δημοτικός σύμβουλος Δ. Αραβαντινός.

Ακούραστος, δίνει πάντα το παρών σε κάθε δραστηριότητα που λαμβάνει χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Παλικής, όποια μορφή και αν έχει αυτή.

Είτε συμφωνεί κανείς μαζί του, είτε διαφωνεί, δεν μπορεί να αγνοήσει το γεγονός ότι Αραβαντινός  έχει πάντα ξεκάθαρο λόγο και τεκμηριωμένη άποψη.

Για το ζήτημα των ανεμογεννητριών λοιπόν, υποστήριξε ότι αυτή η περιοχή πρέπει να βρει έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης , μια ανάπτυξη που θα έρθει «μέσα από την ανάδειξη του αρχαιολογικού της θησαυρού, των μνημείων της, των ιστορικών αναφορών στα πολυβολεία, του εξόχου κάλους του μοναστηριού των Κηπουραίων».

Ο κ. Αραβαντινός θεωρεί ότι η άποψη ότι οι ανεμογεννήτριες θα φέρουν ανάπτυξη έχει από όλους καταρριφθεί.

«Σαφώς και δεν είμαστε ενάντια στις ΑΠΕ, όμως αλίμονα αν φυτεύαμε ανεμεγεννήτριες στις όρφοες κορυφές μας, αλύμονο αν καταστρέφαμε αυτό το όμορφο ανάγλυφό μας» δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος.

Αναλυτικά η θέση του η οποία είναι και θέσης της παράταξής του, «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» , στο VIDEO που ακολουθεί:

https://youtu.be/5KJoOM_JdBw


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250