Δηλώσεις Αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα στον Inkefalonia 89,2 για τον Μύρτο και τον Χάρακα

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 05 Ιουλίου 2016 12:07

Δηλώσεις Αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα στον Inkefalonia 89,2 για τον Μύρτο και τον Χάρακα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία στην νέα ειδησεογραφική ραδιοφωνική εκπομπή του Inkefalonia 89,2 με τίτλο «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή και μίλησε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί αυτή την στιγμή, αναφορικά με τον Μύρτο και τον δρόμο στον Χάρακα.

«Ο Μύρτος είναι απολύτως ασφαλής»

Ο κ. Δρακουλόγκωνας εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Μύρτος θα παραμείνει ανοικτός φέτος το καλοκαίρι, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν τίθεται θέμα ασφάλειας στην διασημότερη παραλία της Κεφαλονιάς και ο Μύρτος παραμένει απολύτως ασφαλής. «Θεωρώ ότι δεν θα υπάρξει ζήτημα με τα ομπρελοκαθίσματα και αυτά θα υπάρχουν κανονικά στην παραλία. Η καντίνα ωστόσο είναι ένα μείζον ζήτημα που δύσκολα θα λυθεί. Η εκτίμηση μας είναι πως πρέπει να υπάρχει καντίνα στην παραλία. Ωστόσο δύσκολα θα συμβεί αυτό εξαιτίας ότι η παραλία έχει μπει σε Ζώνη Οικιστικού Ελέγχου».

«Καθυστερεί ο Χάρακας»

Όσον αφορά τον δρόμο στον Χάρακα, τόνισε «πως ένα γραφειοκρατικό πρόβλημα που έχει προκύψει θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο την τοποθέτηση της γέφυρας».

Όπως τονίστηκε, στην καλύτερη των περιπτώσεων, ο δρόμος θα μπορεί να ανοίξει προς το τέλος Ιουλίου.

Ακούστε παρακάτω την τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Δρακουλόγκωνα.

*Την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» την ακούτε καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 12 με 1 μ.μ. μέσα από τον Inkefalonia 89.2 


Ετικέτες: