Αραβαντινός: «Στηρίξτε τον Λιγνό στις αθλητικές του υποχρεώσεις» - Οι φόλες και οι "άρρωστοι" Φοίνικες του Ληξουρίου (video)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016 21:27

Αραβαντινός: «Στηρίξτε τον Λιγνό στις αθλητικές του υποχρεώσεις» - Οι φόλες και οι "άρρωστοι" Φοίνικες του Ληξουρίου (video)

Ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» , Διονύσης Αραβαντινός, είναι από τους ανθρώπους που συνεχώς βρίσκονται δίπλα στην προσπάθεια που κάνει ο αθλητής Γεράσιμος Λιγνός.

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, ο Διονύσης Αραβαντινός, έφερε ως κατεπείγων ζήτημα στο Σώμα, την οικονομική ενίσχυση του συγκεκριμένου αθλητή, ο οποίος έχει μπροστά του σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις, αρχής γενομένης από ένα διεθνές μίτινγκ στην Νάουσα τον ερχόμενο Μάρτιο.
«Πρέπει να ενισχυθεί οικονομικά ο αθλητής Γεράσιμος Λιγνός, για την συμμετοχή του σε διεθνή μίτινγκ κολύμβησης, μέσω των οποίων προβάλουν την Κεφαλονιά» ήταν τα λόγια του κ. Αραβαντινού.

Χάρη σε αυτή την παρέμβαση, το θέμα αναμένεται να έρθει σύντομα σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο και αυτή τη φορά θα έχει και αίτηση του ΝΟΑ για συγκεκριμένο ποσό.

Παράλληλα, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης ζήτησε παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής για τους Φοίνικες στο Ληξούρι και συγκεκριμένα γι΄αυτούς στην πλατεία Πεσόντων και στην Αγροτική Τράπεζα. Στην συζήτηση παρενέβη και ο επικεφαλής της παράταξης «Ενωμένη Τετράπολη» Βασίλης Ρουχωτάς, ο οποίος συνεπικούρησε στην συγκεκριμένη κίνηση.

Επίσης, ένα ακόμα σημαντικό ζήτημα που έβαλε ο Διονύσης Αραβαντινός ήταν οι φόλες στο Ληξούρι.

Οι φόλες και ο Ηρακλής Πουαρό!

«Μετά τους σεισμούς του 2014, έχουν εμφανιστεί στο Ληξούρι αγέλες αδέσποτων σκυλιών. Πρέπει λοιπόν ως δημοτική αρχή κάτι να κάνετε για να αντιμετωπίσετε το φαινόμενο με τις φόλες σε αυτά τα σκυλιά» δήλωσε ο Αραβαντινός για να πάρει την απίθανη απάντηση από τον αντιδήμαρχο Διονύση Λυκούδη: «και τι θέλετε να κάνουμε να παρακολουθούμε ποιος βάζει τις φόλες;»...

Ακολούθησε η απάντηση από τον Αραβαντινό: «Εμείς κύριε Λυκούδη δεν θέλουμε να γίνετε ο Ηρακλής Πουαρό και να δείτε ποιος βάζει τις φόλες, αλλά παραμένουμε να δούμε μια δημοτική Αρχή με συντεταγμένες ευνομούμενες, με αρχές , με κανόνες και σεβασμό».

Κλείνοντας τα ζητήματα, που έθεσε έγινε και τοποθέτηση για την χωματερή στο Βοράτο Παλικής.

https://www.youtube.com/watch?v=2d1brK6becU




00 inkefalonia general ad 300X250