Το… τρενάκι θα σφυρίξει δυο φορές!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012 11:37

Το… τρενάκι θα σφυρίξει δυο φορές!

Χρειάστηκε να φτάσουμε μέχρι τα ξημερώματα (η συνεδρίαση που είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από το inkefalonia.gr ολοκληρώθηκε δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα) για να έχουμε απόφαση για το τρενάκι. Τελικά μέσα από μία θυελλώδης συνεδρίαση, το ... τρένο θα σφυρίξει δύο φορές, καθώς πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο το θέμα και για την έναρξη δρομολογίου και σε δεύτερο τρενάκι στο Αργοστόλι. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Λίγο έλειψε δηλαδή η συζήτηση να γίνει το... «Express του Μεσονυχτιού», καθώς υπήρχαν στιγμές που οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα, με τον Νίκο Σκλαβούνο, ιδιοκτήτη του πρώτου τρένου που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο Αργοστόλι , να απειλεί να ρίξει «βόμβες» που θα τάραζαν συθέμελα τον Δήμο Κεφαλονιάς. Τελικά ούτε «βόμβες» είδαμε, ούτε... βαρελότα. Στον κ. Σκλαβούνο απάντησε με επιχειρήματα ο δικηγόρος της πλευράς που έχει κάνει την αίτηση για την άδεια του δεύτερου τρένου κ. Γιάννης Λυκούδης.

Η αναφορά του επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης Μάρκου Κοτσιλίνη (τάχθηκε κατά της δεύτερης γραμμής για τρενάκι στο Αργοστόλι) στον Διονύση Λυκούδη που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στην αίθουσα πυροδότησε νέο γύρο έντασης. Ο κ. Λυκούδης εξανέστη, πήρε τον λόγο και επέστρεψε τα «πυρά» στον κ. Κοτσιλίνη. Κατά της νέας γραμμής, ψήφισαν οι σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης και της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Έχετε τη δυνατότητα να ακούσετε παρακάτω τις βασικές τοποθετήσεις σχετικά με την αίτηση για το δεύτερο τρενάκι στο Αργοστόλι.

 

 Sklavounos

Τοποθέτηση Νίκου Σκλαβούνου 26.6 by inkefalonia.gr

 6267480

Τοποθέτηση Γιάννη Λυκούδη 26.6 by George Halavazis

 

 6267463

Τοποθέτηση Μάρκου Κοτσιλίνη 26.6 by inkefalonia.gr

 

lykoudis 2

Τοποθέτηση Διονύση Λυκούδη 26.6 by inkefalonia.gr

parisis

Τοποθέτηση Αλέξανδρου Παρίση 26.6 by inkefalonia.gr

Mixalatos

Τοποθέτηση Θεόφιλου Μιχαλάτου by inkefalonia.gr




00 inkefalonia general ad 300X250