Ανδρέας Γρηγορόπουλος: Απαξίωση του θεσμού του συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ληξουρίου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Ιουνίου 2014 12:17

Ανδρέας Γρηγορόπουλος: Απαξίωση του θεσμού του συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ληξουρίου

 Με αφορμή το τελευταίο τοπικό συμβούλιο στο Ληξούρι θα ήθελα να θίξω την απαξίωση του θεσμού του συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας από τα ίδια τα εκλεγμένα μέλη του!!  Ως συνήθως λοιπόν, το τοπικό (κρυφό) συμβούλιο είχε συνεδρίαση με επείγοντα και σοβαρά ζητήματα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας και δυστυχώς μόνο δυο μέλη παρευρέθησαν στην ας πούμε συνεδρίαση που ούτε καν πηγαδάκι δε μπορούσε να θεωρηθεί! Παρόντες ήταν μόνο ο απερχόμενος και ο μελλοντικός πρόεδρος του Συμβουλίου! Είναι δυστύχημα, που λίγες μέρες μετά τις εκλογές, κάποιοι δείχνουν εμπάθεια επειδή δεν ψηφίστηκαν και αφήνουν μια ολόκληρη πόλη στην τύχη της, μέχρι να αναλάβουν οι επόμενοι!! Έχετε ευθύνες κύριοι απέναντι στους πολίτες αυτής της πόλης! Ακόμα μεγαλύτερο δυστύχημα είναι η αδιαφορία νέων ανθρώπων,που τους εξέλεξαν οι συμπολίτες τους προφανώς όχι λόγω των γνώσεων τους γύρω από την πολιτική αλλά ακριβώς για το αντίθετο. Δηλαδή την αγνότητα της μη ενασχόλησης με τα πολιτικά και την αγάπη για τον τόπο τους !!

Δυστυχώς οι πράξεις τους και η αδιαφορία τους δεν τους τιμούν αφήνοντας μας να σκεφτόμαστε ότι στο μυαλό τους είχαν άλλους σκοπούς ή στην καλύτερη περίπτωση ότι απλά ήταν πιόνια της Δημοτικής Αρχής!

Κύριοι σας ζητάμε να ενημερώνετε τον κόσμο κάθε φορά που γίνεται τοπικό συμβούλιο έστω με μια ανακοίνωση στο διαδίκτυο. Υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται και θέλουν να παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στον τόπο τους!!

Τέλος σας καλούμε να σταθείτε κύριοι απέναντι στις υποχρεώσεις που αναλάβατε όταν εσείς τις ζητήσατε από τους πολίτες του Ληξουριού μέχρι το τέλος της θητείας σας!!

Γρηγορόπουλος Ανδρέας

Νεοεκλεγείς σύμβουλος

Δημοτικής <<Κοινότητας >> Ληξουρίου ΦΙ.Κ.Ο.




00 inkefalonia general ad 300X250