Μήνυμα Σπύρου Διον. Ματιάτου για το αποτέλεσμα των εκλογών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2014 18:38

Μήνυμα Σπύρου Διον. Ματιάτου για το αποτέλεσμα των εκλογών

Οι εκλογές τελείωσαν. Σέβομαι την επιθυμία της πλειοψηφίας, και συγχαίρω το νικητή.  Εύχομαι στο Δήμαρχο, στο νέο βιβλίο που ανοίγει, οι σελίδες του να μην παραμείνουν μόνο λευκές, αλλά καθαρογραμμένες, ευανάγνωστες και προσιτές σε όλους τους Κεφαλονίτες.  Προσωπικά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, στους συνδημότες μου από όλη την Κεφαλονιά που με τίμησαν με την ψήφο τους, δείχνοντας έτσι την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Ευχαριστώ και όσους δεν με είχαν στις επιλογές τους, αλλά με την ψήφο τους στήριξαν το συνδυασμό μας, την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ευχαριστώ τον Θεόφιλο Μιχαλάτο, που με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, καθώς και όλους τους συνυποψήφιους μου για τον καθαρό και τίμιο αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί κυνηγώντας το όραμα, να κάνουμε το νησί μας, νησί ζωής.

Ευχαριστώ τους προσωπικούς μου φίλους και τους παλιούς συμμαθητές μου, από όλη την Κεφαλονιά, την οικογένεια μου και τους συγγενείς μου, που στάθηκαν στο πλευρό μου όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και που απετέλεσαν τη σταθερή βάση πάνω στην οποία στήριξα την υποψηφιότητα μου και τον αγώνα μου, πράγμα που με συγκινεί   ιδιαίτερα.

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, παρά τον τίμιο και ειλικρινή αγώνα που έδωσε, δεν κατόρθωσε να κερδίσει.  Ήλθε δεύτερη. Δεν ρίχνω ευθύνες σε κανέναν από τους δημοτικούς συνδυασμούς, που έμειναν έξω  στον πρώτο γύρο. Αλλά ούτε και τους  περιφερειακούς. Εξ άλλου, εκτός από τον σκληρό πυρήνα τους, δεν θα είχαν την δυνατότητα να στρέψουν τις ψήφους τους, υπέρ του ενός ή του άλλου.  Ο λαός αποφασίζει πλέον, μόνος του. Οι εποχές των προστατών και των καθοδηγητών έχουν ευτυχώς τελειώσει.  

Ο συνδυασμός μας μπορεί να έχασε τη μάχη των εκλογών.  Αλλά όταν χάνεται μια μάχη, δεν σημαίνει ότι χάνεται ή σταματά και ο αγώνας. Μας εμπιστεύτηκε περίπου η μισή κοινωνία της Κεφαλονιάς.  Έχουμε χρέος απέναντι τους, αλλά και απέναντι σ’ αυτούς που δεν μας εμπιστεύτηκαν,  να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας.  Και να είστε σίγουροι ότι, αυτό θα κάνουμε.

    Σπύρος Διον. Ματιάτος

          Αξκος ε.α.

       Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

    με την Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250