Ευχαριστήρια ανακοίνωση απο τον Παναγή Βανδώρο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014 07:28

Ευχαριστήρια ανακοίνωση απο τον Παναγή Βανδώρο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΑΓΗΣ ΒΑΝΔΩΡΟΣ: Με πλήρη επίγνωση της μεγάλης ευθύνης που μου αναθέσατε, δεσμεύομαι να αγωνιστώ με ήθος, συνέπεια και ανιδιοτέλεια, ώστε να ανταπεξέλθω στις μεγάλες προκλήσεις που έρχονται. Με την παρούσα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψηφίους στο ψηφοδέλτιο της «ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ» και πρωτίστως το Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση, για τον τιτάνιο αγώνα που με ήθος, αξιοπρέπεια και εντιμότητα δώσαμε. Το μέγεθος της νίκης εξαρτάται άμεσα από τις συνθήκες και τις συγκυρίες την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Όλοι γνωρίζουν ότι βαλλόμαστε από παντού, οι συνθήκες ήταν πραγματικά αντίξοες, κάποιοι είχαν προεξοφλήσει την πολιτική μας ήττα. Έπεσαν έξω!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου και σε όλους εσάς που με την προσωπική σας στήριξη εκδηλώσατε τιμή και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Ιδιαίτερη αναφορά θα ήθελα να κάνω στους χωριανούς και συγχωριανούς μου στα χωριά της Θηνιάς για την καθολική στήριξή τους.

Τους είμαι ευγνώμον.

Με πλήρη επίγνωση της μεγάλης ευθύνης που μου αναθέσατε, δεσμεύομαι να αγωνιστώ με ήθος, συνέπεια και ανιδιοτέλεια, ώστε να ανταπεξέλθω στις μεγάλες προκλήσεις που έρχονται.

Πραγματικά, αισθάνομαι υπερήφανος για όλους εσάς!

Με τιμή
Παναγής Βανδώρος

Αντιδήμαρχος Πρασίνου Κεφαλλονιάς




00 inkefalonia general ad 300X250