Δήλωση υποψηφιότητας με την "Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά" απο τον Σπύρο Σακαλή

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Απριλίου 2014 08:44

Δήλωση υποψηφιότητας με την "Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά" απο τον Σπύρο Σακαλή

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε πρέπει με αισιοδοξία και όρεξη ο καθένας στον τομέα που γνωρίζει καλύτερα να προσφέρει. Υπηρετώντας στο Γ.Ν. Κεφαλονιάς από το 1996 σαν Διευθυντής Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, Διευθυντής ΕΠΑ.Σ Β. Νοσηλευτών μέχρι και σήμερα ,εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ (πλην γιατρών ) επί σειρά ετών και Πρόεδρος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου γνωρίζω τα προβλήματα που ταλανίζουν τον χώρο της υγείας στο Νησί μας και όχι μόνο και κατ επανάληψη έχω αγωνισθεί με τους εργαζόμενους για την επίλυση τους.

Θα ήθελα να κάνω ένα βήμα παραπάνω προσφέροντας τις γνώσεις και υπηρεσίες μου και από την θέση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που είμαι σίγουρος ότι μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε συνεργασία πάντα με την Διοίκηση του Νοσοκομείου για καλύτερη ποιότητα στις υπηρεσίες Υγείας.

Έχοντας την εμπειρία τις γνώσεις και την όρεξη για δουλειά ζητάω την στήριξη σας σαν υποψηφίου στο Δημοτικό Συμβούλιο με την Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά γιατί η Υγεία είναι υπόθεση όλων μας και την χρωστάμε στα παιδιά μας.

Σας ευχαριστώ.

ΣΑΚΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την "Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά"

email :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250