Αλέκος Δεσσύλας: "Πως μπορεί να ερμηνευτεί η υποστήριξη στο Σπύρου του προέδρου της ΝΟΔΕ Κέρκυρας;"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014 10:33

Αλέκος Δεσσύλας: "Πως μπορεί να ερμηνευτεί η υποστήριξη στο Σπύρου του προέδρου της ΝΟΔΕ Κέρκυρας;"

Mε δημόσιες δηλώσεις του μετά την επίσκεψη του, στις Νομαρχιακές Επιτροπές της Ν.Δ στα Ιόνια Νησιά, ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του κόμματος Λάμπρος Ζωγράφος ανήγγειλε ότι το κόμμα της Ν.Δ δεν θα δώσει χρίσμα η στήριξη σε κανένα Δημοτικό η Περιφερειακό Ψηφοδέλτιο στα Ιόνια Νησιά. Έκτοτε η ΝΟΔΕ Κερκύρας της Ν.Δ δια του Προέδρου της ανήγγειλε την υποστήριξη της στον απερχόμενο Περιφερειάρχη Σπύρο Σπύρου, τον οποίον μάλιστα χαρακτήρισε απόλυτα πετυχημένο!

Αντίστοιχη ανακοίνωση όμως δεν εξέδωσε καμία από τις άλλες τρεις ΝΟΔΕ της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.

Υποστήριξη βέβαια που δεν μας αφορά, αφού η δική μας κίνηση των ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, από την συστάσεως της δήλωσε την ανεξαρτησία της και δεν ζήτησε την υποστήριξη κανενός κόμματος.

Πως όμως μπορεί λοιπόν να ερμηνευτεί η υποστήριξη στο Σπύρου Σπύρου του προέδρου της ΝΟΔΕ Κέρκυρας; Την ίδια μάλιστα στιγμή που παρασκηνιακά ετέρα υποψήφια για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων επικαλείται ότι δήθεν έχει και την στήριξη της Ν.Δ!

Προφανώς η υποστήριξη του Προέδρου της ΝΟΔΕ Κέρκυρας κινήθηκε από προσωπικά πολιτικά κριτήρια, όπως και οι υπόγειες ενέργειες του μόνιμου ...πολιτευτή μας.




00 inkefalonia general ad 300X250