Ένας ξεχωριστός Αντιδήμαρχος στην Κεφαλονιά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014 11:37

Ένας ξεχωριστός Αντιδήμαρχος στην Κεφαλονιά

Την προηγούμενη εβδομάδα , ο Αντιδήμαρχος Ιλίου κος Ευάγγελος Αυγουλάς, συνοδευόμενος από τον γνωστό Παιδοψυχίατρο δρ. Ιωάννη Κουτσανδρέα και κλιμάκιο Επιστημόνων Υγείας, επισκέφθηκαν τον Δήμο Κεφαλονιάς, προσφέροντας σημαντική ηθική και υλική βοήθεια στους Σεισμοπλήκτους του Νησιού.

Ο κος Αυγουλάς είναι ο μοναδικός τυφλός Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής στην Ευρώπη και τιμά για δεύτερη φορά, την Κεφαλονιά όπου στα πλαίσια ειδικής Συνεδριακής Εκδήλωσης κοινωνικής ευαισθησίας προτάθηκε από τον Δήμαρχο κ.Αλέξανδρο Παρίση για τον τίτλο του «Επίτιμου Δημότη Κεφαλονιάς».

Ο κ.Παρίσης μαζί με τον Α/Δήμαρχο κ.Ευάγγελο Κεκάτο και την Γενική Γραμματέα του Δήμου κ.Κυριακή Νικολαίδου, υποδέχτηκαν τον κ.Αυγουλά και τους Συνεργάτες του στο Δημαρχιακό Μέγαρο και τον ευχαρίστησαν θερμά για την αλληλεγγύη του Δήμου Ιλίου  και την πολύτιμη προσφορά τους στην Κεφαλονιά.

Οι εκλεκτοί επισκέπτες οργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία μουσικό δρώμενο για την ψυχική ενθάρρυνση των κατοίκων της Παλικής στη τοπική Ενότητα Χαβδάτων.

Την επιμέλεια της Εκδήλωσης είχε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αλέξανδρος Μοσχονάς και τίμησαν με την παρουσία τους οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων : Χαβριάτων, κ.Τάσος Μοσχόπουλος, Καμιναράτων, κ.Φώτης.Ρηγάτος, Χαβδάτων, κ.Γεράσιμος Μουρελάτος και πλήθος κόσμου.