Ερωτήσεις προς τον Δήμαρχο: «Σφυροκόπημα» για τις αεροπορικές εταιρίες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2013 11:21

Ερωτήσεις προς τον Δήμαρχο: «Σφυροκόπημα» για τις αεροπορικές εταιρίες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι ερωτήσεις προς το δήμαρχο κατά το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Σε ερώτησή του, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Διονύσης Αραβαντινός «σήκωσε» το θέμα των πτήσεων της Olympic Air στο νησί και της μεταχείρισης που έχουν οι επιβάτες της Κεφαλονιάς σε σχέση με άλλα νησιά, ζητώντας να γίνει άμεση παρέμβαση του Δήμου προς την εταιρεία.

Ακούστε την ερώτηση και την απάντηση του δημάρχου

Θ. Μιχαλάτος: «Κύριε Δήμαρχε πότε θα βοηθήσει ο δήμος για τις Low Cost εταιρίες;»

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος έθεσε στο Δήμαρχο ερώτηση για τις low cost εταιρίες και τη βοήθεια που θα έπρεπε να υπάρχει, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει, από τη Δημοτική Αρχή προς αυτή την κατεύθυνση που αποτελεί ζωτικής σημασίας για τον τουρισμό στο νησί. «Μέχρι τώρα ο δήμος δεν έχει βάλει γι' αυτή την υπόθεση ούτε ένα Ευρω. Θέλω να ρωτήσω τον κύριο Δήμαρχο αν θα βοηθήσετε την προσπάθεια αυτή, με πόσα χρήματα και πότε» ήταν η ερώτηση του κ. Μιχαλάτου ακούστε την απάντηση του Δημάρχου.

Ερώτηση όσον αφορά την οικονομική διαχείριση τριών έργων έκανε ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Κουρούκλης.

Ακούστε την ερώτηση και την απάντησή του δημάρχου




00 inkefalonia general ad 300X250