Απάντηση Ελπίδας Κατσαϊτη σε δημοσίευμα: «Δεν πήρα ούτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013 07:51

Απάντηση Ελπίδας Κατσαϊτη σε δημοσίευμα: «Δεν πήρα ούτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων»

Σε απάντηση σημερινού δημοσιεύματος του kefaloniapress, σχετικά με την απουσία μου από τις τελετές της ρώσικης εβδομάδας, θέλω να σας γνωρίσω τα εξής : Πρίν από 10 περίπου μέρες ο κ. Πεβεράτος, προϊστάμενος του τμήματος τουριστικής ανάπτυξης, το οποίο τμήμα ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ στο χώρο υποδοχής κρουαζεροπλοίων, μου είπε ότι θα έλθει ένα ρώσικο πλοίο στις 10 Οκτωβρίου και επειδή θα γίνουν εκδηλώσεις, να το έχω υπόψη μου για την περιποίηση του χώρου. Ακουγα δεξιά και αριστερά, για καταθέσεις στεφάνων, από συγκεκριμένα άτομα, άκουγα για παρέλαση, είδα ένα πρωί και το ρώσικο πλοίο, να δένει, στο μπαστούνι,όμως επίσημα σαν Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, δεν πήρα ούτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και πολύ περισσότερο ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.

Η μόνη πρόσκληση που πήρα ήταν μια σαν αυτή που στο άρθρο σας δημοσιεύετε, που με καλούσε στην Υποδοχή του πλοίου, την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις 21.30, χωρίς να λέει που θα γινόταν αυτή η υποδοχή του πλοίου, το οποίο βέβαια είχε έλθει μία μέρα πρίν και χωρίς πάνω στην πρόσκληση να υπάρχει ένα όνομα η ένα τηλέφωνο, με το οποίο θα μπορούσε ο «ανίδεος» όπως εγώ να πληροφορηθεί περί τίνος πρόκειται.

Την αγνόησα εντελώς, όταν εκδηλώσεις γίνονται σε χώρο της αρμοδιότητάς μου και εγώ δεν είμαι καλεσμένη, ενώ επιλεκτικά έχουν προσκληθεί άλλοι, ακόμη και συγκεκριμένα ΜΜΕ και η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου δεν καλείται, απαξιώ να ακολουθήσω μια τέτοια πρόσκληση, η οποία δεν μου λέει ούτε καν που πρέπει να πάω....

Σαν Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, υπεύθυνη για τον χώρο των εκδηλώσεων, επιμελήθηκα προσωπικά τον ευπρεπισμό του, ιδιαίτερα μετά την κακοκαιρία που είχε προηγηθεί, γιατί ο επισκέπτης του νησιού, οποιοδήποτε και αν είναι αυτός, δεν μπορεί να ξέρει αν η Πρόεδρος ήταν καλεσμένη ή όχι και αν δεν προσκλήθηκε γιατί κάποιοι δεν την κάλεσαν, αυτός βλέπει ένα χώρο και εγώ αυτόν τον χώρο ήμουν υποχρεωμένη να τον έχω περιποιημένο γιατί αυτή είναι η εικόνα του τόπου μας, του νησιού μας προς τα έξω.
Για να κλείσω λοιπόν αυτό το κομμάτι της προσκλησής μου, σας λέω ότι η αξιοπρέπειά μου, δεν θα μου επέτρεπε απρόσκλητη να πάω πουθενά και επ΄ουδενί θα πρέπει κανείς να σκεφτεί ότι «σνομπάρισα» τις εκδηλώσεις, γιατί αν αυτό συνέβαινε δεν θα φρόντιζα η ίδια τις λεπτομέρειες εμφάνισης του χώρου , εν αντιθέσει μάλιστα με άλλες χρονιές που οι Αγγλοι εθελοντές φρόντιζαν τον δικό μας χώρο.....και εμείς απλά τους ευχαριστούσαμε.

Επειδή όμως σαν άτομο δεν «τρελαίνομαι» για προβολή, είμαι ευχαριστημένη από τα καλά σας λόγια για τον χώρο μου, είμαι ευχαριστημένη από την εικόνα που δώσαμε για το νησί μας και δεν πειράζει που κάποιοι προσπάθησαν να «εξαφανίσουν» εμένα για να ξεχωρίσει η δική τους παρουσία, παίζοντάς το οικοδεσπότες σε ξένο σπίτι, άλλωστε δεν είναι και η πρώτη φορά που έχουν επιχειρήσει ανεπιτυχώς βέβαια, να κάνουν κάτι τέτοιο, ιδιαίτερα στον χώρο του μπαστουνιού.... ομως ο κόσμος καταλαβαίνει, βλέπει τι προσφέρει ο καθένας, πως το προσφέρει και ΓΙΑΤΙ το προσφέρει.




00 inkefalonia general ad 300X250