Συνεργασία Δήμου με το δημοσιογράφο Γ. Γεωργιάδη

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2013 12:26

Συνεργασία Δήμου με το δημοσιογράφο Γ. Γεωργιάδη

Από 22 έως 23 Σεπτεμβρίου 2013 ο Δήμος της Κεφαλονιάς είχε την ευτυχία να συνεργαστεί με τον εξαιρετικά διακεκριμένο Δημοσιογράφο κ.Γιώργο Γεωργιάδη.

Η επίσκεψη του κ.Γεωργιάδη στο Νησί ήταν στα πλαίσια της συνεργασίας του με το  «IONIAN CHANNEL» και σκοπό είχε την επισήμανση και προβολή γεγονότων και θεμάτων ιδιαίτερου ενδιαφέροντος της Κεφαλονιάς.

Αφού συναντήθηκε με το Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση, είχε συνεργασία με τον Α/Δήμαρχο Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελο Κεκάτο, με τον Πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ κ.Άγγελο Κωνσταντάκη και άλλα Στελέχη της Δημοτικής Αρχής.

Αποτελεί ξεχωριστή τιμή η συνεργασία με τον κ.Γεωργιάδη, ο οποίος ως Πολεμικός Ανταποκριτής  κάλυψε τον πόλεμο στο Λίβανο. Έκτοτε, συμμετείχε σε πολλές αποστολές σε διάφορες χώρες του κόσμου, όπως Υεμένη, Βόρεια Αφρική, Παλαιστίνη, Βουκουρέστι (πτώση Τσαουσέσκου), Βερολίνο (πτώση του Τείχους), Μόσχα, Τσεχία, Σλοβακία, Ιράκ, Αλβανία, Σεράγεβο, Βοσνία, Ρουάντα (πόλεμος Χούτου και Τούτσι), Καμερούν, Νιγηρία, Νίγηρα, Αργεντινή, Βραζιλία και Αυστραλία.
Έχει εργαστεί στην Ελευθεροτυπία, Τα Νέα, το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το Mega, την ΕΡΤ και το Star.

Για τους ανωτέρω λόγους, η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου, σε ημερομηνία που σύντομα θα ανακοινωθεί, θα τιμήσει τον κ.Γεωργιάδη, υπογραμμίζοντας την έννοια του υψηλού Λειτουργήματος της Δημοσιογραφίας και τη σημασία του στη σωστή και αντικειμενική προβολή ενός τόπου.  




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ