Συνεργασία Δήμου Κεφαλλονιάς με Δήμου Arezzo – Toskani, Ιταλία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Απριλίου 2012 09:18

Συνεργασία Δήμου Κεφαλλονιάς με Δήμου Arezzo – Toskani, Ιταλία

Με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Επισκέψεως της Εκπροσώπου του Δήμου Arezzo – Toskani κας Elisabetta Giudrinetti στην Κεφαλλονιά.

Η επίσκεψη αφορούσε επαφές με Φορείς του Δήμου και της Α/Περιφέρειας με σκοπό την συν-υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Δήμου Arezzo και Δήμου Κεφαλλονιάς με θέμα την συνεργασία των 2 Δήμων σε Τουριστικό, Πολιτιστικό και Εμπορικό Επίπεδο.

Η κ.Guidrinetti, είναι Δημοσιογράφος και ήδη έχει αρθρογραφήσει για την Κεφαλλονιά στο διεθνές Τουριστικό Περιοδικό Terra Mare, προβάλλοντας τις ομορφιές του Νησιού μας και είχε Συνάντηση Εργασίας στο Milano (BIT) με τον κ.Σ.Γαλιατσάτο, Πρόεδρο των Ξενοδόχων Κεφαλλονιάς.

Κατά την παραμονή της εδώ έγινε δεκτή από τους κ.κ. :

- Μητροπολίτη Κεφαλλονιάς, κ.κ.Σπυρίδωνα

- Δήμαρχο Κεφαλλονιάς, κ.Α.Παρίση

- Α/Περιφερειάρχη, κ.Σ.Κουρή

- Πρόεδρο ΚΕΔΗΚΕ , κ.Αγγ.Κωνσταντάκη

καθώς και άλλους εκπροσώπους Φορέων της Τοπικής Κοινωνίας.

Επισκέφτηκε όλα τα Μουσεία και περιηγήθηκε σε όλο το Νησί αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για τις εκπληκτικές ομορφιές όσο και για την εγκάρδια φιλοξενία των κατοίκων.

Επίσης συμμετείχε στις Εργασίες της Τουριστικής Επιτροπής και είχε συνεργασία με την Πρόξενο της Ιταλίας κ.Gratsiella Mikelleti, την Α/Πρόεδρο κ.Bruna di Paula και τα Μέλη του Συλλόγου Meditteraneo. Τέλος συναντήθηκε με εκπροσώπους των ΜΜΕ στο Νησί, παραχωρώντας ραδιοφωνική συνέντευξη στον κ.Σ.Βούτο και κάλυψε δημοσιογραφικά για τον διεθνή τύπο την Υποδοχή της άφιξης του Κρουαζιεροπλοίου Azura στο Αργοστόλι.

Η κ.Giudrinetti φιλοξενήθηκε από την Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλλονιάς στο Ξενοδοχείο Mirabel και την επιμέλεια της επισκέψεώς της είχε ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ε.Κεκάτος.

Εκ του Γραφείου Τύπου