Επεισόδιο στο δημοτικό συμβούλιο: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Γαλάτης και Ρουχωτάς

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013 21:23

Επεισόδιο στο δημοτικό συμβούλιο: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Γαλάτης και Ρουχωτάς

Απροσδόκητη όσο και επεισοδιακή εξέλιξη είχε το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, το οποίο διεκόπη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στο έβδομο θέμα (από τα 25) της ημερήσιας διάταξης. Ωστόσο με την διακοπή του ο πρόεδρος της Διαδημοτικής Άγγελος Γαλάτης και ο Βασίλης Ρουχωτάς λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Αιτία του άγριου έτσι όπως εξελίχθηκε καβγά, ήταν το 4ο – 5ο και 6ο θέμα της ημερήσιας διάταξης, όσον αφορά την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ».

Λόγω της μη ύπαρξης στο συμβούλιο υπαλλήλου από την τεχνική υπηρεσία του δήμου που ήταν προγραμματισμένο να κάνει την εισήγηση, την εισήγηση κλήθηκε να κάνει ο ίδιος ο Άγγελος Γαλάτης και κάπου εκεί ξέσπασε η διαμάχη, καθώς σύμβουλοι της αντιπολίτευσης (μεταξύ αυτών ο Βασίλης Ρουχωτάς και ο Διονύσης Αραβαντινός) θεώρησαν πολύ επιφανειακή και με λίγες λέξεις την εισήγηση του προέδρου της Διαδημοτικής. «Πρόκειται για έργο 6 εκατομμυρίων ευρώ δεν μπορούμε να παίζουμε» έλεγε και ξαναέλεγε ο Βασίλης Ρουχωτάς σε έξαλη κατάσταση.

Και τα τρία θέματα αποσύρθηκαν, ωστόσο η ένταση συνεχίστηκε και μάλιστα σε ακόμα πιο έντονο ύφος.

Ακούστηκαν βαριές κουβέντες και από τους δύο συμβούλους και αν δεν ήταν οι ψυχραιμότεροι να μπουν μπροστά και να τους απομακρύνουν, ίσως και να είχαμε τα χειρότερα.

Ακούστε παρακάτω τη συζήτηση για τα θέματα της διαδημοτικής

{mp3remote} https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/inkefalonia/audio/2013/06/15/712_2447+thema+2.MP3{/mp3remote}