Αποκαλυπτική φωτογραφία έξω από την Αστυνομία Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 12:43

Αποκαλυπτική φωτογραφία έξω από την Αστυνομία Αργοστολίου

Ένα αποκαλυπτικό φωτογραφικό ενσταντανέ  δημοσιεύει σήμερα το INKEFALONIA.GR.

Στην φωτογραφία εμφανίζεται ο νεοεκλεγείς επικεφαλής της  «Ισχυρής Κεφαλονιάς» Γιάννης Λυκούδης να  συνομιλεί  με τον Αλέξανδρο και Γεράσιμο Αραβαντινό, ιδιοκτήτες της γνωστής επιχείρησης στην κεντρική αγορά , με την οποία ο Δήμος Αργοστολίου έχει οδηγηθεί στα Δικαστήρια για το ζήτημα της απελευθέρωσης κοινόχρηστου χώρου προς όφελος του Δημοσίου συμφέροντος.

Αν επρόκειτο για μια απλή συνομιλία , δεν θα υπήρχε κανένα ενδιαφέρον, να γραφτούν αυτές οι γραμμές…

Στην πραγματικότητα πρόκειται για συζήτηση των τριών ανδρών έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλονιάς, τη στιγμή που οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης προχώρησαν σε μήνυση εναντίον του Δημάρχου Αργοστολίου κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου καθώς εναντιώνονται στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ζητά την καθαίρεση της πέργκολας της επιχείρησης τους για να συνεχισθεί το έργο.

Ο κ. Λυκούδης, με την ιδιότητα του νομικού, δίνει κατευθυντήριες οδηγίες για τη διαδικασία και απαντά με προθυμία στις ερωτήσεις τους.

Δυστυχώς όμως, ο κ. Λυκούδης δεν είναι απλά ένας νομικός.

Είναι ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης, ο οποίος με τη στάση του αυτή γράφει την πρώτη μελανή σελίδα στην αυτοδιοικητική του παρουσία, ως επικεφαλής μιας παράταξης.

Είναι μια ενέργεια όπου είναι βέβαιο ότι θα τον συνοδεύει και στο μέλλον , χαρακτηρίζοντας το πολιτικό ανάστημα του ανδρός.

Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου εκεί έξω τάσσεται υπερ της ανάπλασης και υπέρ της απελευθέρωσης των κοινόχρηστων χώρων.

Είναι απολύτως θεμιτό αν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται να προχωρά σε νομικές ενέργειες.

Αυτό όμως που δεν είναι αποδεκτό, είναι άνθρωποι που εκλέχθηκαν για να προασπίζουν το δημόσιο συμφέρον , για μια χούφτα αντιπολιτευτικά «μπράβο» να πηγαίνουν απέναντι στους πολλούς.




00 inkefalonia general ad 300X250