Δήμος Αργοστολίου: Καμία αύξηση στα δημοτικά τέλη το 2024! Θεόφιλος: ‘’Κάνουμε μια προσπάθεια να μην επιβαρυνθεί η τοπική κοινωνία’’

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 20:57

Δήμος Αργοστολίου: Καμία αύξηση στα δημοτικά τέλη το 2024! Θεόφιλος: ‘’Κάνουμε μια προσπάθεια να μην επιβαρυνθεί η τοπική κοινωνία’’

Ο Δήμος Αργοστολίου τα κατάφερε και παρά τις μεγάλες αυξήσεις στην ενέργεια, κρατάει σταθερά και δεν επιβάλει καμία αύξηση στα δημοτικά τέλη για το έτος 2024!

Μάλιστα, όπως ακούστηκε στην χθεσινή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου, προβλέπονται και μειώσεις έως 30% στα τέλη, στις ευπαθείς ομάδες.

Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος τόνισε: ‘’Μακάρι να υπήρχε δυνατότητα και να διεκδικούσε ο Δήμος Αργοστολίου αποζημίωση για να καλύψει τα ανταποδοτικά του. Ο πληθωρισμός μπορεί να είναι στο 15%, όμως το ενεργειακό είναι 75% πάνω σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ο Δήμος κάνει μία προσπάθεια, ώστε να μην επιβαρύνει την τοπική κοινωνία. Θα αντέξουμε και αυτή την χρονιά, να μην επιβάλουμε καμία αύξηση στα δημοτικά τέλη. Όλοι πρέπει να αγκαλιάσουμε την προσπάθεια αυτή και να ψηφίσουμε ομόφωνα αυτό’’.

Ψήφισαν όλες οι παρατάξεις υπέρ, πλην του κ. Γιάννη Κουρούκλη από την Λαϊκή Συσπείρωση που ψήφισε κατά.

Ίδια με το 2023 παραμένουν και τα τέλη και για τα κοιμητήρια το 2024.

Γιώργος Χαλαβαζής




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250