Δ. Στανίτσας: ''Κρατάμε για 9η συνεχόμενη χρονιά σταθερά τα τέλη Ύδρευσης, Καθαριότητας και γενικά όλα τα τέλη''

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 08:48

Δ. Στανίτσας: ''Κρατάμε για 9η συνεχόμενη χρονιά σταθερά τα τέλη Ύδρευσης, Καθαριότητας και γενικά όλα τα τέλη''

Καταθέσαμε προς ψήφιση και εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία στην οικονομική επιτροπή το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το έτος 2024.

Παρά την μεγάλη ακρίβεια και τις αυξήσεις των τιμών σε όλα τα αγαθά ο Δήμος Ιθάκης για 9η συνεχόμενη χρονιά κρατάει σταθερά τα τέλη Ύδρευσης,Καθαριότητας και γενικά ολα τα τέλη χωρίς την παραμικρή αύξηση.

Το 2023 ήταν μια δύσκολη χρονιά λόγω της μεγάλης ακρίβειας πιστεύω όμως ότι με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες κοινωνικού χαρακτήρα που λάβαμε όλο αυτό το διάστημα, σταθήκαμε δίπλα σε όλους όσοι έχουν ανάγκη και κυρίως στις ευπαθείς ομάδες του Νησιού μας.

Τη νέα χρονιά προχωράμε σε έργα στην Ιθάκη όπως η ολοκλήρωση της μελέτης του βιολογικού καθαρισμού η ένταξη των λιμανιών Φρικών και Κιονιου στο Λιμενικό Ταμείο, την επισκευή του Λιμανιού στις Φρίκες ύψους 2.000.000,00 ευρω, σταθμός μεταφόρτωσης σκουπιδιών ύψους 4 εκατομμυρίων € η κατασκευή του Οδυσσειακού Ψηφιακού Κέντρου, η αξιοποίηση του Οικοτροφείου, μελέτες αγροτικής οδοποιίας καθώς και ολοκλήρωση μελετών που αφορά την Τουριστική εκμετάλλευση από τον Δήμο του Λιμανιού στο Βαθύ.

Πέρα από τα σημαντικά έργα, για εμάς εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητα η «μάχη» για τη βελτίωση της καθημερινότητας των Ιθακησίων και σε αυτή τη κατεύθυνση, θα συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε για να κάνουμε πιο όμορφο πιο σύγχρονο και πιο λειτουργικό το Νησί μας,

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου στην Δημοτική αρχή το προσωπικό του Δήμου και όλους όσοι συνέβαλαν στην κατάρτιση του προϋπολογισμού.

Συνεχίζουμε…

Ανάρτηση απο τον Δήμαρχο Ιθάκης Διονύση Στανίτσα 




00 inkefalonia general ad 300X250