Θεόφιλος: ‘’Έχουμε εμπειρία, έχουμε βάλει στόχους και όλοι ενωμένοι θα πετύχουμε πολλά»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 12:16

Θεόφιλος: ‘’Έχουμε εμπειρία, έχουμε βάλει στόχους και όλοι ενωμένοι θα πετύχουμε πολλά»

Στην εκπομπή “Μέρα Μεσημέρι” στον Inkefalonia 89,2 με τούς δημοσιογράφους Γιώργο Χαλαβαζή και Ελευθερία Κουλουριώτου, μίλησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου και επανεκλεγείς στο αξίωμα Θεόφιλος Μιχαλάτος, για την άνετη επικράτηση της παράταξης του «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» από την πρώτη Κυριακή της εκλογικής αναμέτρησης των Αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

«Δεν ήταν ένα εύκολο αποτέλεσμα , ήταν πέντε παρατάξεις και μαθηματικά δεν ήταν εύκολο να γίνει, όμως ο κόσμος μας εμπιστεύτηκε και μας έδωσε τη δύναμη να συνεχίσουμε. Πιστεύω ότι αυτή την εντολή που πήραμε θα πρέπει να την τιμήσουμε και να συνεχίσουμε πιο δυνατά και έχοντας πλέον μεγαλύτερη εμπειρία να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει. Το είπαμε και την προηγούμενη Παρασκευή στην κεντρική ομιλία μας στο Αργοστόλι, ότι την Κυριακή το βράδυ τελειώνουν οι εκλογές, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι και σήμερα είμαστε όλοι ενωμένοι να δώσουμε την μάχη για τα προβλήματα που έχει ο Δήμος μας και το νησί μας.

Η επιτυχία για να τα καταφέρουμε είναι να μπορέσουμε να πετύχουμε ομοψυχία, ενότητα και όλοι μαζί και οι 25 δημοτικοί σύμβουλοι να τρέξουμε για να ανταποκριθούμε. Δεν περισσεύει κανείς. Εγώ θα απευθυνθώ στις άλλες παρατάξεις και θα τους ζητήσω να συνεχίσουμε τον αγώνα ενωμένοι. Έχουμε εμπειρία, έχουμε βάλει στόχους και νομίζω ότι θα πετύχουμε πολλά.

Το αποτέλεσμα της Κυριακής δεν μας κάνει να χαλαρώσουμε, ούτε να αποκτήσουμε αλαζονικές συμπεριφορές , αλλά να έχουμε ένα αίσθημα ευθύνης και να νιώθουμε βαρύ το φορτίο που έχουμε αναλάβει τιμώντας τον κόσμο. Τώρα έχω πιο πολύ άγχος για να τα καταφέρουμε» ήταν αρχικά τα λόγια του.

O Δήμαρχος Αργοστολίου, δεν παρέλλειψε να ευχαριστήσει όσους στήριξαν την προσπάθεις σε αυτές τις εκλογές: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δημοτικό μας ψηφοδέλτιο, που έδωσε την μάχη και κατάφερε να πείσει τον κόσμο σε όλο τον Δήμο μας και τους δημότες που δεν άκουσαν τις φωνές διχασμού και επικράτησε η λογική, ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να πάμε με την καλύτερη πρόταση για την επόμενη μέρα.

Στην κεντρική μας ομιλία είπα ότι την Κυριακή το βράδυ τελειώνουν οι εκλογές και δεν ήταν αυτό απλά ένα σύνθημα. Ήταν κάτι που στην πορεία νίκης που είχαμε κάνει σε όλο τον Δήμο το παίρναμε ως μήνυμα από τον κόσμο. Ο κόσμος μας έλεγε, σας εμπιστευόμαστε και πρέπει να συνεχίσετε και πλέον ήμουν σίγουρος ότι οι εκλογές θα τελειώσουν την Κυριακή το βράδυ».

«Εύχομαι να έχουμε μια καλή και δημιουργική θητεία ,όχι για μένα, αλλά για τον Δήμο μας και τους δημότες και είμαι σίγουρος ότι όλοι οι θεσμικοί θα συνεργαστούμε, ο καθένας από το μετερίζι του και θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα».

Ακολουθεί το ηχητικό της συνέντευξης

{https://soundcloud.com/user-46829938/theofilos-892-epaneklogi-2023?si=fed9632e12fe480fa99e41b560838ffa&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing}




00 inkefalonia general ad 300X250