Λαϊκή Συσπείρωση: Κύριε Παντελειέ, το θράσος και η διαστρέβλωση έχει και τα όρια της...

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 17:30

Λαϊκή Συσπείρωση: Κύριε Παντελειέ, το θράσος και η διαστρέβλωση έχει και τα όρια της...

Κύριε Παντελειέ, το θράσος και η διαστρέβλωση έχει και τα όρια της…

Δεν  προκαλεί έκπληξη η τοποθέτηση του κ. Παντελειού, επικεφαλής της παράταξημαςς «Νησί για όλους», όσον αφορά τη συμμετοχή των παρατάξεων σε debate.

Όπως και σε όλη τη θητεία του απερχόμενου δημοτικού συμβουλίου ο κ. Παντελειός παράφραζε την απόλυτη συμφωνία του και την ψήφιση των προτάσεων της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου κάνοντας "επικοδομητική αντιπολίτευση", έτσι και σήμερα την πρόσκληση της Λαϊκής Συσπείρωσης για debate την παραφράζει σαν δική του πρόταση! Μάλιστα στην παραπάνω ανακοίνωσή του μας πληροφορεί ……ότι συμφωνούμε ως «Λαική Συσπείρωση Αργοστολίου» στην συμμετοχή μας στο παραπάνω debate!!!!

Θα θυμήσουμε στον κ. Παντελειό και στην παράταξη του, ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση Αργοστολίου» πρώτη έχει απευθύνει δύο φορές ανοικτή δημόσια πρόσκληση σε debate προς τους επικεφαλείς όλων των δημοτικών παρατάξεων του δήμου Αργοστολίου τόσο στις 22-9-2023 όσο και στις 27-9-2023, πρόσκληση στην οποία δεν έχουν ανταποκριθεί μέχρι σήμερα οι κ.κ. Μιχαλάτος και Παρίσης, ενώ όψιμα αποδέχτηκε ο κ. Παντελειός και η παράταξη του.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, που λέει και ο λαός μας, αλλά η σύμπλευση με την κυρίαρχη πολιτική δεν μπορεί να κρυφτεί με επικοινωνιακά τερτίπια και διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας.  

Αργοστόλι , 2-10-2023

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αργοστολίου.




00 inkefalonia general ad 300X250