Στην εκδήλωση της ΚΟΒ Ιθάκης του ΚΚΕ, οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 0980 04:41

Στην εκδήλωση της ΚΟΒ Ιθάκης του ΚΚΕ, οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης

Στην εκδήλωση της ΚΟΒ Ιθάκης του ΚΚΕ, την Κυριακή 24 του Σεπτέμβρη, που τίμησε την επέτειο της κατάληψης από αγωνιστές του ΕΛΑΣ-ΕΛΑΝ του γερμανικού πλοίου «Μαρία Αντουανέτα» το Σεπτέμβρη του ’44 συμμετείχαν οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης.

«Για μας η ΕΑΜική εποποιία δεν είναι ένα μουσειακό έκθεμα, αλλά φάρος που φωτίζει το δρόμο μας και τότε και τώρα και για πάντα», ανέφερε στην ομιλία του το μέλος της Ε.Π. Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, Σπύρος Καμπίτσης.

Πρόσθεσε ότι «η δυναμική άνοδος που είχε το ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές γέμισε χαρά και αισιοδοξία ένα μεγάλο κομμάτι κόσμου και ετοιμαζόμαστε να δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο το ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής που έχει αποδειχθεί επικίνδυνη ακόμη και για τη ζωή των εργαζομένων και λαϊκών οικογενειών».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και χαιρέτισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιθάκης, Αλέξανδρος Ταφλαμπάς, ο οποίος τόνισε την ανάγκη «να ενισχυθούν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στις επερχόμενες εκλογές για να έχουμε περισσότερους Δημάρχους, Δημοτικούς και Περιφερειακούς Συμβούλους που θα διεκδικούν τα δίκαια των πολλών και όχι τα κέρδη των λίγων!».

φρίκες3φρίκες4




00 inkefalonia general ad 300X250