Στην Κεφαλονιά περιόδευσε η Υπ. Περιφερειάρχης, Μαρία Δρυ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 08:22

Στην Κεφαλονιά περιόδευσε η Υπ. Περιφερειάρχης, Μαρία Δρυ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην Κεφαλονιά βρέθηκε η Υπ. Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού "Μένουμε Ιόνιο", Μαρία Δρυ. Περιόδευσε σε όλους τους Δήμους, Αργοστόλι, Ληξούρι και Σάμη, συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες όλων των περιοχών, εντόπισε και κατέγραψε πολλά από τα ζητήματα που απασχολούν τα νησιά μας.

Επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας όπου συναντήθηκε με το Διοικητή κ. Δημήτριο Μαρτίνη και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου κ. Ιωάννη Φισφή.

Μαζί με το Βουλευτή της Α’ Αθηνών, Παύλο Γερουλάνο στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης, κατέθεσε τις προτάσεις του συνδυασμού για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και παρουσίασε τους Υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους στους φίλους της Παράταξης.

Στην συνάντηση αυτή,  ο βουλευτής Παύλος Γερουλάνος, η υποψ. Περιφερειάρχης Μαρία Δρυ και οι πολίτες άνοιξαν έναν πολύ όμορφο διάλογο με προτάσεις, λύσεις, ιδέες που έκαναν τη συνάντηση ουσιαστική και ιδιαίτερα παραγωγική!

Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια της περιήγησης τα Μ.Δρυ και των υποψηφίων του συνδυασμού Μένουμε ΙΟΝΙΟ στην Κεφαλονιά, διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν υλοποιηθεί τα αντιπλημμυρικά έργα που είχε προαναγγείλει η σημερινή Περιφερειακή Αρχή, ότι οι αποζημιώσεις για τις πρόσφατες καταστροφές ήταν ισχνές, ότι πολλοί πολίτες δεν κατάφεραν να θεραπεύσουν τις βλάβες που υπέστησαν. Και το χειρότερο, ότι ζουν με τον φόβο μιας επόμενης δυνατής κακοκαιρίας.

Η περιοδεία αυτή επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι τα προβλήματα σε όλη την Περιφέρεια είναι κοινά και η αντιμετώπισή τους απαιτεί αποφασιστικότητα, τόλμη, διαφάνεια, και σύγχρονη αντίληψη της πολιτικής.




00 inkefalonia general ad 300X250