Υποψήφιος με τον συνδυασμό ''Αυτοδιοικητιτή Ενότητα'' για τον Δήμο Σάμης, ο Γεράσιμος Παπαδάτος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 09:23

Υποψήφιος με τον συνδυασμό ''Αυτοδιοικητιτή Ενότητα'' για τον Δήμο Σάμης, ο Γεράσιμος Παπαδάτος

Πριν τέσσερα χρόνια με τιμήσατε με την ψήφο σας εμένα και τους άξιους συνεργάτες μια ομάδα που είχε αγάπη για το χωριό και ήθελε πάντα να ενώνει. Αυτή την ημέρα θα την θυμάμαι για πάντα για δύο λόγους. Πρώτος λόγος γιατί μου δείξατε την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη σας, δεύτερος λόγος γιατί ήταν ημέρα μια μεγάλης απώλειας αγαπημένου προσώπου, Χαρά και λύπη μαζί αυτή είναι η ζωή .

Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς. Προσπάθησα με κάθε τρόπο να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας, να δώσω χαρά και ζωή στο χωριό να το κάνω ομορφότερο και καθαρό ήταν μια δυσκολη προσπάθεια κάνεις δεν είναι τέλειος, ελπίζω πως έχω θετικό πρόσημο .

Όλα αυτά με πολύ αγάπη για χωριό. Μετά από μεγάλη σκέψη για το τι είναι καλύτερο για το αγαπημένο χωριό μας αποφάσισα να διεκδικήσω εκ νέου την προεδρία του χωριού μας με τον συνδυασμό ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΉ ΕΝΌΤΗΤΑ του Παναγή Δρακουλόγκονα. Γιατί πρέπει να τελειώσουν κάποια πράγματα που έχουμε καταφέρει για το χωριό μας με προτεραιότητα το θέμα του νερού. Και για να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι για καθαρότερο χωριό, καλύτερο και ευκολότερο πρωτογενή τομέα.

Από τους χωριανούς μου ζητάω την στήριξή και την βοήθεια σας όπως μέχρι τώρα μου έχετε προσφέρει με μεγάλη επιτυχία και σας ευχαριστώ. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά ένα αγαπημένο και όμορφο χωριό

Με εκτίμηση

Παπαδάτος Γεράσιμος

380644304 10223503203158143 1259490153649152317 n




00 inkefalonia general ad 300X250