Ελευθέριος Στελλάτος: Γιατί είμαι υποψήφιος με την Ρόδη Κράτσα

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 17:26

Ελευθέριος Στελλάτος: Γιατί είμαι υποψήφιος με την Ρόδη Κράτσα

Αγαπητοί συμπολίτες, αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί εργαζόμενοι,  αγαπητοί γονείς, αγαπητοί φίλοι,

Από την ηλικία των 4- 5 ετών, που θυμάμαι τον εαυτό μου πέραν της παιδείας και της εκπαίδευσης που μου παρείχαν οι γονείς, το σχολείο, η εκκλησία, τα αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία και το ωδείο Πατρέων ενθυμούμαι να είμαι διαρκώς σε μια αγορά , ένα εμπόριο μαζί με τον Πατέρα μου , να μαθαίνω τον κόπο που απαιτείται για να κερδίσεις λίγα χρήματα και τον σεβασμό που οφείλω να έχω στον κόπο του άλλου και τον δικό μου. Διδάχθηκα να εργάζομαι σκληρά κόντρα στις αντιξοότητες και τους κινδύνους που ενέχει το επιχειρείν , κομίζοντας σεβασμό , υπομονή, αλληλεγγύη, κατανόηση, συνεισφορά, έμπρακτη στήριξη αλλά και τρόπους διεκδίκησης του μεριδίου που αξίζει στους συμπολίτες μου και εμένα. Έμαθα να μετρώ τους ανθρώπους όχι από την τσέπη τους ή το επάγγελμα τους αλλά από την συμπεριφορά τους απέναντι μου και απέναντι στο κοινωνικό σύνολο διδασκόμενος ενότητα, στήριξη, διεκδίκηση για το κοινό περί δικαίου αίσθημα και κράτος δικαίου.

Στης 8 Οκτωβρίου 2023 λοιπόν θα κληθούμε όλοι να επιλέξουμε όχι έναν απλό εκπρόσωπο στην Περιφέρεια αλλά τον Πλοίαρχο της Κεφαλονιάς μας, τον άνθρωπο που θα μετουσιώσει την γνώση και την λαϊκή βούληση από όραμα σε πράξη για ένα καλύτερο και ποιοτικότερο μέλλον. Τον άνθρωπο που οφείλει (κατά συνείδηση ) να γνωρίζει την λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης για να μπορεί να φέρει εις πέρας αυτή την τόσο δύσκολη αποστολή όπου λόγω των υφιστάμενων προβλημάτων αλλά και των μελλοντικών προκλήσεων θα αποτελέσουν καίρια εμπόδια. Όπου έγιναν πειράματα ή παζάρια αλίευσης ψήφων το Καράβι βούλιαξε . Αν λοιπόν δεν θέλουμε να βουλιάξει και το δικό μας το καράβι οφείλουμε στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας, στους γονείς μας και στο κοινωνικό μας περίγυρο να επιλέξουμε τον άνθρωπο που έχει την γνώση, ξέρει εις βάθος τις υφιστάμενες ανάγκες και τα προβλήματα , έχοντας ολοκληρωμένο προγραμματισμό για την επόμενη ημέρα και οι οποίες θα μπορούν να μετουσιωθούν επιτέλους στα πολυπόθητα αποτελέσματα που όλοι επιζητούμε. Αυτός ο άνθρωπος για εμένα είναι αποδεδειγμένα η νυν περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφια για τον Περιφερειακό Θώκο των Ιονίων Νήσων κα Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου. Έχοντας αποδεδειγμένα αντιμετωπίσει με επιτυχία τις 3 θεομηνίες Barbara, Μπάλο και Ιανό (χωρίς να θρηνήσουμε θύματα !) αλλά και την Πανδημία του Covid-19 αποτελεί εχέγγυο για την επόμενη μέρα. Όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε και εν θυμείστε η ζωή μας ήταν σαν να πάγωσε τα έτη 2020 & 2021  σαν να μην υπήρξε λες και μεταβήκαμε από το 2019 στο 2022 για να γίνει όμως αυτό όσο λιγότερο αναίμακτα γινόταν κάποιοι άνθρωποι δούλεψαν και εργαστήκαν αντιμετωπίζοντας δυσκολίες που δεν είχε κανεις την εμπειρία να τις διαχειριστεί και να τις αντιμετωπίσει, κι όμως η Ρόδη στάθηκε όρθια!. Μπορεί με υπερηφάνεια να σας κοιτάξει στα μάτια και να σας πει ότι το καράβι δεν βούλιαξε , βγήκε από την τρικυμία πιο δυνατό , πιο έμπειρο, με λιγότερα προβλήματα και μια καπετάνισσα μπαρουτοκαπνισμένη. Μια Καπετάνισσα η οποία έχοντας το κυβερνητικό χρίσμα, γνώση των προβλημάτων, νέους έμπειρους και πλήρους καταξιωμένους συνεργάτες και υποψηφίους αλλά και έτοιμες μελέτες και έργα που μπορεί κανείς να δεί στο ( https://ioniodinata.gr/%cf%87%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%b7%cf%82/ ) χωρίς να χρειάζεται χρόνο για να δει , να μάθει και να βρει τους μηχανισμούς της περιφέρειας , προχωράει σταθερά τολμηρά μπροστά για την υλοποίηση ενός καταξιωμένου οράματος και προγραμματισμού για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Η γνώση , η αποφασιστικότητα, η μεθοδικότητα, η οργάνωση, η εμπειρία, το κυβερνητικό χρίσμα και η διεθνής της καταξίωση (χωριστά από τις θέσεις του Α’ Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που κατείχε) αποτελούν την εγγύηση για την ανάπτυξη και ευημερία των νησιών μας.

Για όλους αυτούς τους λόγους αλλά και γιατί σε κάθε κριτική έχει από μία ειλικρινή απάντηση και πρόταση επίλυσης, αποφάσισα και εγώ ως ενεργός πολίτης εμφορούμενος από αγάπη στο συνάνθρωπο και τα κοινά να συνταχθώ στο πλευρό της κα Ρόδης Κράτσας Τσαγκαροπούλου μαζί με τους πλήρως καταξιωμένους στον τομέα τους συνυποψηφίους μου ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος για την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας & Ιθάκης. Σας καλώ λοιπόν όλους μαζί ενωμένοι στις 8 του Οκτώβρη 2023 να κάνουμε το επόμενο βήμα προς την ανάπτυξη, την πρόοδο, την ασφάλεια και την ευημερία στηρίζοντας την Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου και το Ψηφοδέλτιο «Ιόνιο Δυνατά , Κάθε νησί Ψηλά».

Στελλάτος Ελευθέριος
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου - «Ιόνιο Δυνατά , Κάθε νησί Ψηλά»

                               




00 inkefalonia general ad 300X250