Ευάγγελος Αγγελάτος: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την Ρόδη Κράτσα

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 09:18

Ευάγγελος Αγγελάτος: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την Ρόδη Κράτσα

Ευάγγελος Αγγελάτος, Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεφαλονιάς με το συνδυασμό “ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά”

Αγαπητοί Κεφαλονίτες και Κεφαλονίτισσες,

Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα να συμμετάσχω στον Συνδυασμό “ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά” της Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023. 

Κατάγομαι από την Αγία Ευφημία όπου δραστηριοποιούμε επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια στον θαλάσσιο τουρισμό. Έχοντας εργασιακή εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό, επέλεξα τον τόπο καταγωγής μου, την Κεφαλονιά, για την εξέλιξη της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας. Έναν τόπο που αγαπώ, με ευχάριστες παιδικές αναμνήσεις και όραμα για το μέλλον. Δεν είμαι πολιτικός αλλά πιστεύω πως ο νέος ηλικιακά κόσμος του νησιού θα πρέπει να συμβάλει στα δρώμενα της αυτοδιοίκησης, να προσφέρει και να εργαστεί σκληρά για το καλό του συνόλου της κοινωνίας. 

Σε αυτή την κατεύθυνση το έργο, οι στόχοι και ο στρατηγικός σχεδιασμός της Περιφερειάρχη Ρόδης Κράτσα, με βρίσκουν απόλυτα ταυτισμένο και το κοινό όραμα για τα Ιόνια Νησιά μας συνδέει και μας ενώνει. 

Ένα όραμα για το μέλλον της Κεφαλονιάς με σύγχρονες υποδομές, προοπτικές και προϋποθέσεις για μια καινοτόμο εξωστρεφή προς όφελος της κοινωνίας εξέλιξη με όρους βιωσιμότητας και ευημερίας.

 

Σύντομο βιογραφικό

Ο Ευάγγελος Αγγελάτος γεννήθηκε το 1989 στην Αθήνα και έχει καταγωγή από την Κεφαλονιά όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια.

Είναι διπλωματούχος του Πανεπιστημίου Πατρών του τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων και έχει μεταπτυχιακό στην Διαχείριση Διεθνών Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Kent στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Έχει εργασθεί στην Αγγλία στον ιδιωτικό τομέα και το 2017 ίδρυσε την εταιρεία Yachtpon Organization με έδρα το Λονδίνο και αργότερα το 2018 ναυτιλιακή εταιρεία εκμετάλλευσης σκαφών αναψυχής με έδρα την Αθήνα. Είναι ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Οικονομικού Φόρουμ στην Αγγλία και μέλος του YPY London και Greece (Young Professionals In Yachting). Επίσης είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στο ‘Laguna Coast Foundation’.

Σήμερα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Κεφαλονιά στον θαλάσσιο τουρισμό και η αγάπη του και διάθεση για προσφορά στο νησί τον οδήγησε ν’ ασχοληθεί στα δρώμενα με τα κοινά της περιφερειακής αυτοδιοίκησης Ιονίων Νήσων.




00 inkefalonia general ad 300X250