«Σύγκρουση» δημοτικής αρχής με πολίτη στο δημοτικό συμβούλιο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Μαΐου 2013 11:45

«Σύγκρουση» δημοτικής αρχής με πολίτη στο δημοτικό συμβούλιο

Πέντε ώρες συνεδρίαζε χθες το δημοτικό συμβούλιο, ωστόσο και πάλι δεν κατάφερε να μπει στην ημερήσια διάταξη! Ένα θέμα και με τα βίας πέρασε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση και τα υπόλοιπα 17 (!) μεταφέρθηκαν για αύριο το απόγευμα στις 6.30, καθώς οι εντάσεις και οι «καυγάδες» που σημειώθηκαν είτε διέκοπταν, είτε καθυστερούσαν την ολοκλήρωση ενός θέματος εκτός ημερησίας. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Και όταν μιλάμε για ένταση και καυγάδες, δεν μιλάμε μόνο για ένταση μεταξύ των συμβούλων, αλλά και για τη σύγκρουση που σημειώθηκε ανάμεσα στην δημοτική αρχή και έναν πολίτη και πιο συγκεκριμένα ανάμεσα στον αντιδήμαρχο Παλικής Βαγγέλη Θεοφιλάτο και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Κοντογεννάδας κ. Γεράσιμο Συριάτο, ο οποίος ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο μαζί με τον κάτοικο του χωριού Παναγή Δαμουλιάνο για το θέμα που έχει προκύψει με το δρόμο που έχει πέσει στα Δαμουλιανάτα και να διαμαρτυρηθεί πως εδώ και αρκετούς μήνες δεν έχει γίνει τίποτα από την Δημοτική αρχή για την αποκατάστασή του.

DSC 0256

Ο κ. Θεοφιλάτος στις απαντήσεις του «έβγαλε από τα ρούχα του» τον κ. Συριάτο και ακολούθησε ο διάλογος που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω

DSC 0255

Αρχικά ο κ. Συριάτος είχε εξηγήσει τους λόγους που τον έφεραν στο δημοτικό συμβούλιο (ακούστε παρακάτω)

DSC 0249

Ακούστε και τι είπε ο κάτοικος Παναγής Δαμουλιάνος

 

Θεόφιλος: «Ο Δήμος ασχολείται μόνο με τα μεγάλα πράγματα»

DSC 0245
«Ο Δήμος ασχολείται μόνο με τα μεγάλα πράγματα. Με τα μικρά πράγματα ασχολούνται οι ίδιοι οι κάτοικοι που έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους και καθαρίζουν τους δρόμους» ήταν η παρέμβαση στην συζήτηση του επικεφαλή του συνδυασμού Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου (ακούστε παρακάτω)




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250