Νίκος Κουρκουμέλης απαντά σε Παρίση: ''Δεν συχνάζουμε στα ίδια μέρη''

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 18:14

Νίκος Κουρκουμέλης απαντά σε Παρίση: ''Δεν συχνάζουμε στα ίδια μέρη''

Απάντηση σε δημοσίευμα του κ. Παρίση.

Δεν συχνάζουμε στα ίδια μέρη.

Με μεγάλη προσοχή διάβασα την ανακοίνωση του κ. Παρίση για ζητήματα τουρισμού , αν και ο χρόνος αυτήν την εποχή είναι πολύτιμος δεν μπορώ να ανεχτώ την παραπληροφόρηση η οποία όσο προχωρούμε προς τις εκλογές θα εντείνετε και όφειλα να απαντήσω.

Πιστεύω ότι θα ένοιωσε μεγάλη χαρά σαν θετικός άνθρωπος που θέλει το καλό του τόπου όταν πέρισυ ζήσαμε την καλύτερη χρονιά στην ιστορία της Κεφαλονιάς . Ήταν μεγάλη στιγμή και επιτυχία που ανήκει σε όλους που δούλεψαν στον τουρισμό σε βάθος χρόνου. Φάνηκε στους εργαζόμενους ,τους επιχειρηματίες αλλά και στην αυτοδιοίκηση που κομμάτι ήσουν και εσύ. Τώρα είμαστε σε μία νέα χρονιά και στο τέλος της περιόδου θα κάνουμε τον απολογισμό μας και αν μας επιλέξει ξανά ο λαός τις διορθώσεις μας και θα προχωρήσουμε μπροστά. Η τουριστική επιτροπή που έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος, θα το πω άλλη μια φορά , αποτελείται από εκπροσώπους του τουρισμού και της αυτοδιοίκησης που έχουν γνώση , εμπειρία θέληση για δουλειά και έχουν εκφράσει επανειλημμένα τις απόψεις τους .Εσείς και η παράταξή σας απέχετε , δεν συμμετέχετε και μόνο κριτική ξέρετε να κάνετε εν όψει εκλογών , αλλά δεν ακούτε και τους ειδικούς . Ποτέ δεν είναι αργά έστω και τώρα περιμένουμε να εμφανιστείτε και να αναπτύξετε τις ενδιαφέρουσες απόψεις σας για το μέλλον του τουρισμού στο νησί.

Με αδικεί όμως όταν λέτε ότι είμαι εξαφανισμένος, απλά δεν συναντιόμαστε , δεν είμαι του καφενείου, δουλεύω για τον τουρισμό, δεν έχω χρόνο να βρεθώ εκεί που συχνάζετε εσείς.

Παραθέτω τον πίνακα της FRAPORT που δείχνει ότι τον Μάιο που επίσημα ανοίγει η σαιζόν είχαμε θετικό πρόσημο από πέρυσί, και τον Ιούνιο θα έχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Αν τώρα η κατανάλωση λόγο της ακρίβειας έχει πέσει δεν είναι κάτι που αντιμετωπίζετε εύκολα . Προς τι λοιπόν τόσο πάθος.

Με εκτίμηση

Νίκος Κουρκουμέλης

Αντιδήμαρχος Τουρισμού

Kefallinia 05 Traffic 2023vs2022 page 0001Kefallinia 05 Traffic 2023vs2022 page 0002




00 inkefalonia general ad 300X250