Αδίκησε τον εαυτό του! Παραληρηματικός λόγος από τον Διονύση Τρωιάννο, με επίθεση στην Δημοτική Αρχή και αναφορές σε Φτέρη, λιποσυλλέκτες και …αυριανισμό! (video)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023 15:57

Αδίκησε τον εαυτό του! Παραληρηματικός λόγος από τον Διονύση Τρωιάννο, με επίθεση στην Δημοτική Αρχή και αναφορές σε Φτέρη, λιποσυλλέκτες και …αυριανισμό! (video)

Ένα άλλο πρόσωπο, εντελώς διαφορετικό απ’ ο,τι είχαμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, από τον συνήθως πράο Διονύση Τρωιάννο, κατά την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αργοστολίου.

Ουσιαστικά, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Αλέξανδρου Παντελειού, με τον παραληρηματικό του λόγο, αδίκησε τον εαυτό του, κάνοντας ευθεία επίθεση προς την Δημοτική Αρχή, η οποία επίθεση ξεκίνησε ως επερώτηση σχετικά με τοποθέτηση πλωτής εξέδρας στην Φτέρη και κατέληξε να αναφέρεται στην μη χρήση λιποσυλλεκτών από τα εστιατόρια (!), την μη τήρηση του κανονισμού κοινοχρήστων χώρων, αλλά και της στήριξης στον… αυριανισμό (!), που όπως τόνισε επιχειρείται από την Δημοτική Αρχή!

Μια αλλαγή συμπεριφοράς και ένα πρόσωπο εντελώς διαφορετικό χθες από τον Διονύση Τρωιάννο, έναν δημοτικό σύμβουλο που δεν είχε ως τώρα απασχολήσει το Δημοτικό συμβούλιου με ...προβοκατόρικες τοποθετήσεις.

Μάλιστα, στην συγκεκριμένη τοποθέτηση έφτασε ακόμα και να αναλύσει και να εκφράσει την βεβαιότητά του, πως η παράταξή του θα ξεπεράσει σε εκλογικά ποσοστά τις παρατάξεις Παρίση και Ανουσάκη, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Οκτώβρη.

Το γεγονός αυτό της αλλαγής συμπεριφοράς, δεν άφησε ασχολίαστο ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά «σε προτιμάω όπως ήσουν πριν, αλλά δέχομαι αυτή την αλλαγή σου».

Παρακάτω το βίντεο

{https://www.youtube.com/watch?v=s-4HKjIRRgA}




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250