Θεόφιλος στο ΝΗΣΙ 93,9: "Μέσα στο 2023 όλοι οι δρόμοι του Αργοστολίου θα είναι καινούργιοι, με καλής ποιότητας άσφαλτο"

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 10:34

Θεόφιλος στο ΝΗΣΙ 93,9: "Μέσα στο 2023 όλοι οι δρόμοι του Αργοστολίου θα είναι καινούργιοι, με καλής ποιότητας άσφαλτο"

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΝΗΣΙ 93,9 και την εκπομπή του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου "Το Βήμα του Πολίτη", παραχώρησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, μιλώντας για τα σημαντικά έργα που εκτελούνται από τον Δήμο Αργοστολίου.

«Εχουμε σχεδιάσει όλο τον δήμο και αλλάζει φυσικά και το Αργοστόλι, που είναι και η πρωτεύουσα του Νομού. Ολοι δρόμοι έχουν τα κακά τους χάλια και εδώ και πολλά χρόνια δεν είχε γίνει καμία οδοστρωσία στην πόλη. Το 2020, είχε γίνει στην Λάσση και τώρα συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα κομμάτια. Αυτοί οι επτά δρόμοι θα φτιαχτούν από την εργολαβία του 1 εκ. ευρώ. Μετά έχουμε την προγραμματική με την Περιφέρεια να φτιαχτούν και όλοι οι υπόλοιποι δρόμοι του Αργοστολίου. Μέσα στο 2023 όλοι οι δρόμοι του Αργοστολίου θα είναι καινούργιοι, με καλής ποιότητας άσφαλτο».

Ακολούθως αναφέρθηκε στο Μουσείο Γεράσιμου Σκλάβου, τονίζοντας ότι «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το έργο και υπάρχει συνεχής συνεργασία ανάμεσα στον ανάδοχο και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για την εκτέλεση της μελέτης».

Για την κυκλοφοριακή μελέτη της πόλη του Αργοστολίου, ο κ. Μιχαλάτος τόνισε ότι πήρε ΦΕΚ και πλέον αναμένονται τα σήματα για να ξεκινήσει η εφαρμογή της.

Παράλληλα τόνισε ότι το καλοκαίρι «θα υπάρξει και ελεγχόμενη στάθμευση για καλύτερα αποτελέσματα στο κομμάτι του κυκλοφοριακού».

Τις επόμενες ημέρες θα δημοπρατηθεί ένα ακόμη μεγάλο έργο που αφορά την ανάπλαση της παραλιακής ζώνης του Αργοστολίου από το Λιμεναρχείο, μέχρι το άγαλμα του Νίκου Καββαδία, ενώ αναφέρθηκε και σε όλα τα έργα που θα δημοπρατήσει ο Δήμος Αργοστολίου το επόμενο διάστημα.

Παρακάτω το ηχητικό της συνέντευξης:

{https://soundcloud.com/user-46829938/nisi-93-9-synenteyxi-272460942?si=2cd6cd3b65424d4083f4760b6cf2da86&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing}




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250