Τάσος Τζωρτζάτος: "Η ΑΝΙΣΧΥΡΗ παράταξη της Ισχυρής Κεφαλονιάς και τα ψέματα της" (έγγραφα)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 15:49

Τάσος Τζωρτζάτος: "Η ΑΝΙΣΧΥΡΗ παράταξη της Ισχυρής Κεφαλονιάς και τα ψέματα της" (έγγραφα)

Η ΑΝΙΣΧΥΡΗ παράταξη της Ισχυρής Κεφαλονιάς και τα ψέματα της. Στο τόπο μας λένε τα ψέματα έχουν κοντά πόδια ή εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι. Καταλαβαίνω απόλυτα τον κύριο Παρίση και το επιτελείο του να προσπαθούν για άλλη μια φορά με ψέματα και συκοφαντίες να δικαιολογηθούν για την εννιά έτη διακυβέρνηση τους τα λάθη τους τις παραλήψεις του και φυσικά το μηδαμινό έργο τους στην περιφέρεια του Δήμου.Πραγματικά όποιος ασχοληθεί μαζί σας γράφει βιβλίο για τα κακώς κείμενα επί των ημερών σας και με τον τρόπο που αντιμετωπίζατε όποιον νομίζατε ότι ήταν απέναντι σας. Για να πάμε όμως στο θέμα μας . Πρώτο:αναφέρεστε στην ανακοίνωση σας τι έκανα εγώ ως αιρετός πριν αναλάβετε εσείς το 2011 για τα χρήματα τον ΑΠΕ. Τίποτα δεν έκανα αφού όχι μόνο δεν ήμουν αιρετός αλλά ούτε υποψηφιότητα δεν είχα βάλει το 2006 .

Άρα με ποια ιδιότητα να κάνω; Δεύτερο: Όσον αφορά για το έγγραφο το οποίο μας απόκρυψατε και σας κατηγορώ ώστε αν θέλαμε να κάνουμε ένσταση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και ενέργειας για το 1 της εκατό το λάβατε στο γραφείο Δημάρχου από το υπουργείο με ημ. 9-8-2016 και με υποχρέωση το γραφείο Δημάρχου να ενημερώσει τις εμπλεκόμενες κοινότητες ως όφειλε αφού όλες οι κοινότητες είναι μέρος του Δήμου. Μάλλον δεν θα το είδατε ή δεν του δώσατε σημασία ή μάλλον το ξεχάσατε γιατί ο πρώην πρόεδρος του χωριού μας και μέλος της παράταξη σας σε ερώτηση μου αν γνώριζε μας είπε κατηγορηματικά δεν έλαβε τίποτα από εσάς εκτός αν ψεύδεται. Σας το δείχνω με φωτογραφία μήπως θυμηθείτε , φυσικά εγώ γνωρίζω το λόγο που δεν μας το στείλατε .....Το έγγραφο ήρθε στα χέρια μου κατά την συμμετοχή μου στις ενστάσεις τον Ιούνιο του 2022 στο Υπουργείο περιβάλλοντος και ενέργειας. Τρίτον: ούτε λίγο ούτε πολύ όπως μας λέτε πρέπει να σας ευχαριστήσουμε οι κοινότητες που έχουν ανταποδοτικά τέλη ΑΠΕ γιατί είχατε προνοήσει ότι θα διαλυθεί ο Δήμος Κεφαλονιάς από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και μας μαζέψατε 2.000.000 ευρώ από το 2011 έως το 2019

για να τα βρούμε εμείς. Τότε να σας ζητήσουμε και συγνώμη. Αναρωτιέται κανείς ομως γιατί δεν κάνατε τα έργα εσείς που όπως μας λέτε είχατε τα χρήματα ; Δεν μπορούσατε; δεν θέλατε; σας εμπόδιζε κανείς;σκεφτόσαστε μήπως κάτι άλλο που εγώ δεν καταλαβαίνω.... Να σας πω εγώ κύριοι της παράταξης Ισχυρή Κεφαλονιά τα χρήματα δεν υπήρχαν στο ταμείο του Δήμου και στον λογαριασμό όπως ορίζει ο νόμος για τις ΑΠΕ τα είχατε χαλάσει για άλλες δαπάνες . Χάνοντας τις εκλογές το 2019 η παράταξη σας και σε εξέλιξη του πορίσματος των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης φοβούμενοι τα χειρότερα βάλατε τα χρήματα στον ειδικό κωδικό δημιουργώντας φυσικά μια μεγάλη μαύρη τρύπα στα ίδια έσοδα του Δήμου Κεφαλονιάς . Αυτή είναι η αλήθεια και σας τρομάζει που η κοινωνία κάθε μέρα μαθαίνει όλο και περισσότερα .Φυσικά θα συμφωνήσω μαζί σας για την εμμονή μου για τα χρήματα των ΑΠΕ αλλά πρέπει να παραδεχτείτε και εσείς ότι είχα και επιμονή και υπομονή και τελικά κύριοι κέρδισαν τα Διλινατα έργα από άκρη σε άκρη. Έργα που ψηφίστηκαν από το κοινοτικό συμβούλιο Διλινατων και που η σημερινή Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου μελέτησε, δημοπρατήσε, και υλοποίησε αποδίδοντας όχι μόνο τα έργα που έγιναν και γίνονται αλλά δικαιοσύνη και ισονομία στην διαχείριση εξουσίας στους αιρετούς και στους πολίτες του Δήμου μας.

Ανάρτηση απο τον Αναστάσιο Τζωρτζάτο πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Διλινάτων 

 328724618 2162390810624157 2159066213855895257 n329246167 521738776614298 3876378094494947656 n




00 inkefalonia general ad 300X250