Δήμος Κεφαλονιάς: Συνέντευξη Τύπου για την επίσκεψη Μοτοσικλετιστών στην Ιταλία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012 20:20

Δήμος Κεφαλονιάς: Συνέντευξη Τύπου για την επίσκεψη Μοτοσικλετιστών στην Ιταλία

Σας προσκαλούμε σε Συνέντευξη Τύπου, την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012, στις 13.00 στο Δημοτικό Θέατρο «Κέφαλος», με Θέμα την Τιμητική Επίσκεψη Κλιμακίου Μοτοσικλετιστών στην Ιταλία.

Η Αποστολή γίνεται σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλληνίας , τον ΕΟΤ Ιταλίας, το Προξενείο της Ιταλίας στο Νησί μας και τον Σύλλογο MEDIΤTERANEO και Τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου και της Α/Περιφέρειας Κεφαλλονιάς.

Αφορά, δε την Ανταπόδοση Ευχαριστιών από Κλιμάκιο Μοτοσικλετιστών του Νησιού μας, στους 2 Ιταλούς Δημάρχους, στις Πόλεις CAVADETIRRENI & BARONISSI οι οποίοι συμβολικά υποστηρίζουν την Χώρα μας.

Η επίσκεψη των Συμπατριωτών μας – Αθλητών θα συμπεριλάβει και την περιοδεία στα Ελληνόφωνα Χωριά της Ιταλίας με επίκεντρο τον Δήμο του CASTRIGNANODEGRECIμε τον οποίον έχει υπογραφεί το Α’Στάδιο Αδελφοποίησης με την Κεφαλλονιά.

 

Τέλος η Αποστολή, αφού προσφέρει στους Επισήμους Αναμνηστικά Δώρα και Τιμητικές Πλακέτες εκ μέρους του Δημάρχου, κ.Α.Παρίση και του Α/Περιφερειάρχη, κ.Σ.Κουρή, θα καταλήξει στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στην Nάπολη, όπου θα εκπροσώπησει το Νησί μας και θα μεταφέρει Μήνυμα της Τουριστικής Επιτροπής με τίτλο

 

     «Η Κεφαλλονιά σας προσκαλεί να μοιραστεί την μαγεία της μαζί σας».

 

Αρχηγός της Αποστολής είναι ο κ.Δ.Σταθάτος και τον Συντονισμό και την Επιμέλεια έχει ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ε.Κεκάτος.

 

Η Αποστολή στην οποίαν ευχόμαστε «καλό και ασφαλές ταξίδι», ήδη καλύπτεται επικοινωνιακά από τα ΜΜΕ της Ιταλίας και θα τύχει της ανάλογης υποδοχής ως εκπρόσωποι του Νησιού μας.

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ