«Καταιγιστικός» Θεόφιλος! Αυτά έχουμε κάνει για τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Δήμο Αργοστολίου - "Το σπουδαιότερο πράγμα τα παιδιά μας να είναι στα γήπεδα" (Video)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 11:57

«Καταιγιστικός» Θεόφιλος! Αυτά έχουμε κάνει για τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Δήμο Αργοστολίου - "Το σπουδαιότερο πράγμα τα παιδιά μας να είναι στα γήπεδα" (Video)

«Καταιγιστικός» ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, όταν πήρε τον λόγο μη μπορώντας να πιστέψει τα όσα άκουγε από δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, για τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής όσον αφορά τους αθλητικούς χώρους.

Ο δήμαρχος, έβαλε τα πράγματα στην θέση τους, αναφέροντας μία προς μία, όλες τις ενέργειες και τα έργα που έχει κάνει η Δημοτική Αρχή.

«Για μας, το σπουδαιότερο πράγμα, είναι τα παιδιά μας να είναι στα γήπεδα. Μέλημά μας, από την πρώτη στιγμή, ήταν να επισκευάσουμε τους αθλητικούς χώρους και να δημιουργήσουμε περισσότερους αθλητικούς χώρους. Και το κάναμε με το γήπεδο στα Διλινάτα, με το γήπεδο στις Κεραμειές που προχωράει, έχουμε ανάδοχο στο γήπεδο στα Κουρκουμελάτα, φτιάξαμε στα Περατάτα, σε ένα εγκαταλελειμμένο σημείο, το Beach Volley, επισκευάζουμε το Κολυμβητήριο που θα είναι σαν καινούργιο, φτιάξαμε το Κλειστό Γυμναστήριο και το ενισχύσαμε με άλλες 300.000 ευρώ για να γίνει και η στέγη και οι υπόλοιποι χώροι. Επίσης κάναμε προγραμματική σύμβαση με την περιφέρεια για να φτιάξουμε τους χώρους έξω από το γήπεδο. Δώσαμε 2,5 εκατομμύρια ευρώ μελέτες στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τα ένταξε στο «Αντώνης Τρίτσης» και το γήπεδο στα Φαρακλάτα και το ταρτάν του στίβου του Σταδίου Αργοστολίου και το 5Χ5 στα Ομαλά. Θέλουμε και την βοήθεια σας ως Σώμα να πιέσουμε και όταν γίνουν τα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο, να βρούμε τρόπο οικονομικά να τα σκεπάσουμε και να λύσουμε το πρόβλημα στο κλειστό με τις ώρες και με τα παιδιά εκεί που γυμνάζονται. Εμάς μας αφορούν τα παιδιά των δημοτών μας και ψάχνουμε να βρούμε λύσεις να είναι όλοι ευχαριστημένοι» ήταν τα λόγια του δημάρχου.

Παρακάτω το βίντεο

{https://www.youtube.com/watch?v=wvgKzBHWjpU}




00 inkefalonia general ad 300X250