Ο Θεόφιλος αδειάζει Ανουσάκη για τη μετάβαση στην Αγγλία - "Κάνει Αντιπολίτευση με πιασάρικα θέματα και λαϊκισμό"

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 10:38

Ο Θεόφιλος αδειάζει Ανουσάκη για τη μετάβαση στην Αγγλία - "Κάνει Αντιπολίτευση με πιασάρικα θέματα και λαϊκισμό"

Στον Ρ/Σ COSMOS 96,5  και την τοπική ενημερωτική εκπομπή ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΑ* μίλησε σήμερα ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, αναφορικά με την αποστολή του Δήμου Αργοστολίου στο Λονδίνο για την τουριστική έκθεση και τα επικριτικά σχόλια που εξέφρασε ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Ανουσάκης για το κόστος της μετάβασης.

«Είναι μια προσπάθεια η Αντιπολίτευση να βρει κάτι για να πει κάτι, και όχι γιατί πραγματικά υπάρχει θέμα. 

Ο Δήμαρχος δεν πηγαίνει καθημερινά σε εκθέσεις. Πηγαίνουν ορισμένοι, όπως η Μαρίνα Βεργωτή , ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και για την κρουαζιέρα ο κ. Στεφανάτος.

Η έκθεση τουρισμού στην Αγγλία είναι η πιο σημαντική και μεγαλύτερη από όλες τις εκθέσεις, με το μεγαλύτερο όγκο τουριστών που έρχεται στο νησί να είναι από την Αγγλία.

Τα άτομα που πηγαίνουμε φέτος , είχαμε πάει και πέρυσι.

Αλλά πέρυσι ο κ. Ανουσάκης , δεν είχε σκεφθεί να κατέβει ως επικεφαλής ..»

Ο κ. Μιχαλάτος αναφερόμενος στην αποστολή στην Αγγλία τόνισε ότι θα παρευρεθεί η  Μαρίνα Βεργωτή ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων η οποία έχει κλείσει τα ραντεβού που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος στην Αγγλία και ο Σταύρος Κορκός , που χειρίζεται τον Τουρισμό στο Δήμο , πράκτορες από την Κεφαλονιά καθώς και αιρετοί.

«Δε νομίζω να βλέπετε συνέχεια τον κ. Μινέτο με μια βαλίτσα στο χέρι. Είναι μέλος της τουριστικής επιτροπής , έχει ζήσει στην Αγγλία και μπορεί να βοηθήσει στις συναντήσεις.

Η δική μου παρουσία θα δείξει ότι για το Δήμο αυτή η έκθεση έχει μεγάλη σημασία , στα ραντεβού που θα γίνουν με τις εταιρείες, η παρουσία του Δημάρχου σημαίνει ότι όσα ειπωθούν , θα υλοποιηθούν , δίνοντας μια άλλη βαρύτητα.

Ενδεχομένως ο Δήμος να πάρει και βραβείο από τον ΕΟΤ , οπότε έπρεπε να είμαι εκεί…

Καυστικά σχόλια για Ανουσάκη..

«Όταν επίσημα είπαμε ποιοι θα πάμε στην Αγγλία, η οικονομική υπηρεσία έκανε μια δέσμευση ποσού , αν γίνουν έξοδα τα οποία θα είναι απολογιστικά και να καλυφθούν.

Εγώ δεν θα χρησιμοποιήσω ξενοδοχεία και τα έξοδα του Δήμου για να μεταβώ στο Λονδίνο καθώς εκεί είναι η κόρη μου.

Θα πρέπει να περιμένει ο κ. Ανουσάκης να δει όταν θα επιστρέψουμε με το καλό, να δει ποια έξοδα έχουν πραγματοποιηθεί.

Να μην ανησυχεί για το οικονομικά του Δήμου , αλλά για το αποτέλεσμα της έκθεσης, αν θα αποφέρουν κέρδη οι επαφές.

Θα πρέπει να αποφασίσει ο κ . Ανουσάκης θέλει να μην κάνουμε τίποτα, η να κάνουμε ώστε να πηγαίνει η Κεφαλονιά προς το καλύτερο;

Δεν είμαστε μια σπάταλη Δημοτική Αρχή. Μπορεί να ψάξει στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ τι έξοδα έκανε η δική του Δημοτική , Αρχή και τι έξοδα κάνουμε εμείς και που πηγαίνουμε τον Τουρισμό..

Προσπαθεί με θέματα «πιασάρικα» , εκφράσεις λαϊκίστικες να προκαλέσει το ενδιαφέραν και να απασχολεί την κοινή γνώμη για να δικαιολογήσει την ύπαρξη του, ώστε να μπορεί να λέει ότι μόνο αυτός κάνει Αντιπολίτευση στο Μιχαλάτο.
Δεν κερδίζει..

Απεναντίας ο Αλέξανδρος Παρίσης , που είναι πιο μετρημένος στα λόγια, ενδεχομένως να έχει πιο μεγάλη εκτίμηση από αυτούς που δεν θέλουν εμάς..»

*Η εκπομπή μεταδίδεται καθημερινά 11.00 - 13.00 στον COSMOS 96,5




00 inkefalonia general ad 300X250